ΡΟΗ 24/7:

Μπαίνει με το... δεξί στην «OPAP Arena» η Ελλάδα, διπλό στο 2.15 η Γαλλία

Προγνωστικά Ημέρας

Πάμε ταμείο

Πρώτο ματς για την Ελλάδα στην «OPAP Arena», φιλοξενεί σε φιλική αναμέτρηση τη Λιθουανία. Στον όμιλό της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τα φαβορί Γαλλία και Ολλανδία αναμένεται να έχουν εύκολο έργο.

454. Ελλάδα – Λιθουανία (19:00)

Η Ελλάδα μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα (3-0 το Γιβραλτάρ) στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δίνει φιλικό με τη Λιθουανία. Πρώτο ματς στη νέα της έδρα, την «OPAP Arena». Θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα ο Γκουστάβο Πογέτ, με τον οποίο «μετράει» 3/3 νίκες ως γηπεδούχος. Αποχώρησαν από την αποστολή λόγω ενοχλήσεων οι Κουλιεράκης, Ιωαννίδης.

Η Λιθουανία ηττήθηκε από τη Σερβία, ωστόσο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της για να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Μετράει 2 νίκες σε 3 ματς (επίσημα και μη) κόντρα στην Ελλάδα, όμως στο μοναδικό εκτός ηττήθηκε. Παρότι το κίνητρο δεν είναι ισχυρό, η Ελλάδα θέλει να συνδυάσει την πρεμιέρα στη νέα της έδρα με νίκη. Θα βάλει αντίσταση η Λιθουανία, αλλά λογικά θα ηττηθεί έστω και οριακά.

Ποντάρουμε στο combo του άσου με Under 3,5 σε απόδοση 1.83.

Δείτε επίσης: Οι πιο μελετημένες αναλυσεις αγωνων

458. Ιρλανδία – Γαλλία (21:45)

Πάμε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στον 2ο όμιλο, της Εθνικής μας. Η Γαλλία έκανε επίδειξη δύναμης στην πρεμιέρα, συνέτριψε 4-0 την Ολλανδία και έδειξε με το... καλημέρα ποιος είναι το αφεντικό του γκρουπ. Δύο γκολ σημείωσε ο νέος αρχηγός των «μπλε», Κιλιάν Εμπαπέ. Η Ιρλανδία τώρα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της, την 1η αγωνιστική είχε ρεπό. Σε φιλική αναμέτρηση επικράτησε 3-2 της Λετονίας, φανερώνοντας αρκετά θέματα στην αμυντική λειτουργία. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη και φυσιολογικά η απόδοση του διπλού παίζει χαμηλά.

Σε συνδυασμό με σκόρερ τον Εμπαπέ, το «2» ανεβαίνει στο 2.15 και μπορεί να μπει στις επιλογές μας.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

επιστροφή στην κορυφή