xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης στη 2η και την 3η Επαρχιακή Οδό

erga asfaltikes ergasies

Από αύριο Τετάρτη

Εργασίες συντήρησης στη 2η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης- Ασβεστοχωρίου – Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού) και στην 3η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης- Πυλαίας- Πανοράματος-Διασταύρωση προς Χορτιάτη) καθώς και στους κλάδους συνδέσεων αυτών των οδών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από αύριο Τετάρτη 29 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της 2ης Επαρχιακής Οδού (Θεσσαλονίκης - Ασβεστοχωρίου - Χορτιάτη - Κορυφής Κισσού), στο οδικό τμήμα της οδού Μαρτύρων 2ας Σεπτέμβρη μεταξύ της διασταύρωσης της οδού Δ. Σολωμού έως την οδό Αναπαύσεως, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη, σε όλο το πλάτος της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

2. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της 3ης Επαρχιακής Οδού (Θεσσαλονίκης - Πυλαίας - Πανοράματος - Διασταύρωση προς Χορτιάτη), στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Φιλικής Εταιρείας έως τη διασταύρωση της οδού Φιλίππου, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη, σε όλο το πλάτος της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

3. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της 3ης Επαρχιακής Οδού (Θεσσαλονίκης - Πυλαίας - Πανοράματος - Διασταύρωση προς Χορτιάτη), στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της οδού Πρασακάκη έως το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών Με Αναπηρία Θεσσαλονίκης (π. ΚΕ.ΠΕ.Π. «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»), με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη, σε όλο το πλάτος της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

4. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της 3ης Επαρχιακής Οδού (Θεσσαλονίκης - Πυλαίας - Πανοράματος - Διασταύρωση προς Χορτιάτη), στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της οδού Μαντζαρίδη έως τη διασταύρωση της οδού Εμμανουήλ Παππά, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη, σε όλο το πλάτος της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

5. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της 3ης Επαρχιακής Οδού (Θεσσαλονίκης - Πυλαίας - Πανοράματος - Διασταύρωση προς Χορτιάτη), στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της οδού Βενιζέλου έως το 1o EEEEK Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη, σε όλο το πλάτος της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

επιστροφή στην κορυφή