ΡΟΗ 24/7:

ΣΕΓΕ: Δράση για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

sege 29mar23Thin Prep

Αύριο (29/3) στη Θεσσαλονίκη

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) σε συνεργασία με το Κέντρο Οικογενειακού Προγραμματισμού του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, αύριο Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ.- 13:00, στο Betsson Hub, Γεωργίου Ανδρέου 56 (Mylos Area), 54627, στη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την αξία της πρόληψης και τη σημασία του συστηματικού γυναικολογικού ελέγχου. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), o καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι ο τέταρτος πιο συχνός καρκίνος στις γυναίκες παγκοσμίως. Παρόλα αυτά, ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας μπορεί να προληφθεί και μπορεί να είναι ιάσιμος εάν ανιχνευθεί έγκαιρα.

Μετά το τέλος της ενημέρωσης από το Κέντρο Οικογενειακού Προγραμματισμού του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (test ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) σε 15 γυναίκες, όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η διαδικασία θα γίνει με τη μέθοδο υγρής φάσης (ThinPrep).

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα τα παραλαμβάνουν οι ίδιες εξεταζόμενες από το χώρο του Κέντρου Οικογενειακού Προγραμματισμού του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση ενδιαφέροντος στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής: https://forms.office.com/e/FdYyPva4MZ

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2