ΡΟΗ 24/7:

Ανοιξιάτικο bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης στα Museumshops του ΠΙΟΠ

MUSEUMSHOP 1

Οι Εκδόσεις ΠΙΟΠ περιλαμβάνουν μελέτες για την οικονομική ιστορία, την αρχιτεκτονική, την εξέλιξη του αστικού και αγροτικού τοπίου, το περιβάλλον, τη βιομηχανική κληρονομιά

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει ανοιξιάτικο bazaar των Εκδόσεών του, από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και την Κυριακή 9 Απριλίου, στα Museumshops Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς και στα πωλητήρια του Δικτύου Μουσείων ΠΙΟΠ.

Μικροί και μεγάλοι βιβλιόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πλούσιο εκδοτικό έργο του Ιδρύματος, να ξεφυλλίσουν βιβλία και να αποκτήσουν ή να δωρίσουν τίτλους, με έκπτωση από 10% έως και 45%.

Παράλληλα, μπορούν να διαλέξουν τετράδια, μολύβια και γόμες και άλλα είδη γραφικής ύλης, που έχουν σχεδιαστεί με έμπνευση από τις θεματικές των Μουσείων, με έκπτωση 30%.

Οι Εκδόσεις ΠΙΟΠ περιλαμβάνουν μελέτες για την οικονομική ιστορία, την αρχιτεκτονική, την εξέλιξη του αστικού και αγροτικού τοπίου, το περιβάλλον, τη βιομηχανική κληρονομιά• μεταφράσεις έργων-σταθμών στα πεδία της μουσειολογίας, της βιομηχανικής αρχαιολογίας και της προβιομηχανικής παραγωγής, της ιστορίας των τεχνικών και της τεχνολογίας, βιβλία για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά και τα Ιστορικά Κέντρα πόλεων και μια πλούσια συλλογή τίτλων με σημείο αναφοράς τα εννέα θεματικά μουσεία του Δικτύου Μουσείων ΠΙΟΠ. Επιπλέον, οι μικροί αναγνώστες θα ανακαλύψουν παιδικά βιβλία με όμορφες ιστορίες που σχετίζονται με τις θεματικές των Μουσείων του Ιδρύματος.

Αναζητήστε τις εκδόσεις ΠΙΟΠ στα:
- Museumshop Αθήνας
Στοά Σπυρομήλιου, Ισόγειο, Τ: 210 3224923
- Museumshop Θεσσαλονίκης
Λεωφ. Νίκης 9Α και Δημοσθένους, Τ: 2310 527536
- στα εννέα πωλητήρια του Δικτύου Μουσείων ΠΙΟΠ.
Από τις εκπτώσεις εξαιρούνται οι αγορές μέσω e-shop.

επιστροφή στην κορυφή