ΡΟΗ 24/7:

Τιμητική διάκριση για Μέλη του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος

BRABEIA SEGE MAR23

Στα Βραβεία "Γε’ νέο Επιχειρείν"

Με τιμητικές διακρίσεις για τα μέλη του Σ.Ε.Γ.Ε. ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης νεανικής επιχειρηματικότητας “Γε’ νέο Επιχειρείν” για το έτος 2023, ένας θεσμός ανάδειξης των νέων επιχειρηματιών. Η λαμπερή τελετή, που διοργάνωσε ο οργανισμός Θεσσαλονίκης Δρώμενα, πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco.

Τα βραβεία «Γε’νέο Επιχειρείν» αποτελούν έναν θεσμό επιβράβευσης της νεανικής επιχειρηματικότητας, τιμώντας επιχειρήσεις που αναπτύσσονται εν μέσω δύσκολων οικονομικών συγκυριών, αναζητούν ευκαιρίες ανάπτυξης και λειτουργούν ως πρότυπα για χιλιάδες άλλους νέους.

Για ακόμη μια χρονιά ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - Σ.Ε.Γ.Ε. στήριξε την διαδικασία των βραβείων και κλήθηκε να συμβάλει στην ανάδειξη των σημαντικότερων νέων επιχειρηματιών της Βορείου Ελλάδος.

Αναμεσά στους ομιλητές της βραδιάς, βρισκόταν η Οικονομική Επόπτρια του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - Σ.Ε.Γ.Ε., Χριστίνα Βρακά, η οποία απένειμε τα βραβεία στην κατηγορία “Γυναικεία Επιχειρηματικότητα”. 

Στην κατηγορία "Γυναικεία Επιχειρηματικότητα" βραβευτήκαν τρία διακεκριμένα μέλη του Συνδέσμου για την επιτυχημένη πορεία και την πολύτιμη προσφορά τους στο Επιχειρείν:

• η Ελένη Χριστοδουλάκη

• η Πολυτίμη Μαρκογιαννάκη

• η Μαρία Στεφάνου

Η Ελένη Χριστοδουλάκη, είναι Προέδρος στην Εταιρεία Πανηλεκτρική ΑΕ. Μέσα από την συνεχή ανοδική της πορεία, έχει καταφέρει να εδραιώσει την εταιρεία ως τον αδιαμφισβήτητα απαραίτητο συνεργάτη στον τομέα του Ηλεκτρολογικού-Βιομηχανικού Υλικού. Η εταιρεία Πανηλεκτρική Α.Ε. είναι ένας σημαντικός ,και σταθερός παράγοντας στήριξης της τοπικής κοινωνίας, καθιστώντας την κα. Χριστοδουλάκη μία από τις λίγες γυναίκες που ξεχώρισαν στον ανδροκρατούμενο αυτό τομέα.

Η Πολυτίμη Μαρκογιαννάκη, είναι δημιουργός του Aristotle’s Paths travel agency P. Markogiannaki, μια εταιρεία που συνδυάζει τη φιλοσοφία του Αριστοτέλη των τεσσάρων στοιχείων (νερό, αέρας, γη, φωτιά), με ειδικές πολιτιστικές και πεζοπορικές διαδρομές στην Ανατολική Χαλκιδική. Η κα.Μαρκογιαννάκη πέτυχε να πρωτοπορήσει και να δημιουργήσει αξία στην τοπική αγορά της Χαλκιδικής και της Βορείου Ελλάδος.

Η Μαρία Στεφάνου, είναι θεατρική και καλλιτεχνική παραγωγός, συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας, musical performer, δασκάλα ορθοφωνίας και μουσικού θεάτρου. Το 2017 ξεκίνησε τη δική της την επιχείρηση θεατρικών και καλλιτεχνικών παραγωγών, “Maria Stefanou Productions”, φέρνοντας την πόλη της Θεσσαλονίκης, στο προσκήνιο της ιδιωτικής βιομηχανίας θεάματος.

Στην κατηγορία “Γε' νέο Επιχειρείν” βραβεύτηκε:

Η Μάγδα Χατζηνάκη, με μακρόχρονη και έντονη δραστηριοποίηση στους κοινωνικούς χώρους, εμπνεύστηκε μαζί με τις συνεργάτιδες της Access Simple, μια επιχείρηση στο χώρο του προσβάσιμου τουρισμού. Στόχος της Access Simple είναι να προωθήσει τη συμπερίληψη στον τουρισμό και να παρέχει αυθεντικές εμπειρίες στην Ελλάδα, προσβάσιμες σε όλους. Η κα. Χατζηνάκη πέτυχε να καινοτομήσει, δημιουργώντας ένα προϊόν υπεραξίας που αγγίζει ένα τουριστικό μερίδιο που δεν ήταν προσβάσιμο στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

"Όλες εμείς στην οικογένεια του Σ.Ε.Γ.Ε. είμαστε ιδιαίτερα περήφανες για τη διάκριση των τεσσάρων αυτών ταλαντούχων νέων γυναικών, αλλά κυρίως για την συνεισφορά τους στο Γυναίκειο Επιχειρείν", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

επιστροφή στην κορυφή