ΡΟΗ 24/7:

Τη συμπερίληψη πολύτεκνων και τρίτεκνων στις προσαυξήσεις για επιδότηση φωτοβολταϊκών ζητά η Κ. Μάλαμα

malama kolona

Κοινοβουλευτική αναφορά μετά την επιστολή της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα

Να προστεθούν οι πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες στην προσαύξηση της επιδότησης για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στέγης, ζητά η Βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Κυριακή Μάλαμα, καταθέτοντας ως αναφορά την από 28 Μαρτίου 2023 επιστολή της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα, με την οποία επισημαίνεται η ανάγκη συμπερίληψης και των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών στις προσαυξήσεις του 10% για την επιδότηση των φωτοβολταϊκών στέγης.
Όπως υπογραμμίζεται, η συγκεκριμένες κατηγορίες οικογενειών βιώνουν σοβαρές δυσκολίες στις σημερινές συνθήκες ενεργειακής κρίσης και θα πρέπει να συμπεριληφθούν στις προβλέψεις της επιπλέον στήριξης, όπως προβλέπεται για τις υπόλοιπες κοινωνικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν συνθήκες ευαλωτότητας στην νέα ενεργειακή πραγματικότητα.
"Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας στην κατεύθυνση της άμεσης συμπερίληψης των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών στις προβλέψεις για την προσαύξηση της επιδότησης στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στέγης", αναφέρει η κ. Μάλαμα.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 12:39
επιστροφή στην κορυφή