Εκπαιδευο(γευ)όμαστε: Ένα γαστρονομικό σεμινάριο που αναδεικνύει τα προϊόντα της Χαλκιδικής
- Γράφτηκε από την Halkidiki Focus
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
- Εκτύπωση
Με τη chef του KOUZINA Ντίνα Νικολάου
Ένα γαστρονομικό σεμινάριο διοργανώνεται τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 9.45, στον αύλιο χώρο του Alexandros Palace Hotel & Suites, με την επικεφαλής chef του KOUZINA Ντίνα Νικολάου και 26 τοπικούς παραγωγούς.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναδείξει τα χαρακτηριστικά και την ταυτότητά των τοπικών προϊόντων, τον τρόπο καλλιέργειας και παραγωγής τους, τον τρόπο χρήσης τους στη μαγειρική - ζαχαροπλαστική, αλλά και τον τρόπο προώθησής τους στους επισκέπτες (τεχνική marketing).
Ειδικές παρουσιάσεις: "τοπικό πρωινό”, "τοπικό σήμα ποιότητας", "μύδια Ολυμπιάδας".
Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus
- "Ασημένιοι" Αναστασιάδου και Ντούσκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας
- Τι καταβάλλεται από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ την εβδομάδα 29 Μαΐου - 2 Ιουνίου
- Οι αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου
- Κομβόι Μεσογειακού Πολιτισμού στην Ιερισσό και τουριστική ανάδειξη της περιοχής
- Κ. Μάλαμα: Να μην γίνει η διαχειριστική αποτυχία της ΝΔ στη Χαλκιδική κανονικότητα