sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Εκπαιδευο(γευ)όμαστε: Ένα γαστρονομικό σεμινάριο που αναδεικνύει τα προϊόντα της Χαλκιδικής

IMG 3357k

Με τη chef του KOUZINA Ντίνα Νικολάου

Ένα γαστρονομικό σεμινάριο διοργανώνεται τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 9.45, στον αύλιο χώρο του Alexandros Palace Hotel & Suites, με την επικεφαλής chef του KOUZINA Ντίνα Νικολάου και 26 τοπικούς παραγωγούς.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναδείξει τα χαρακτηριστικά και την ταυτότητά των τοπικών προϊόντων, τον τρόπο καλλιέργειας και παραγωγής τους, τον τρόπο χρήσης τους στη μαγειρική - ζαχαροπλαστική, αλλά και τον τρόπο προώθησής τους στους επισκέπτες (τεχνική marketing).

Ειδικές παρουσιάσεις: "τοπικό πρωινό”, "τοπικό σήμα ποιότητας", "μύδια Ολυμπιάδας".

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr