xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για το «6ο OLYMPIC DAY RUN GREECE»

agwnas dromou podia

Πώς θα κινούνται τα οχήματα

Αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1,5 χλμ. με την επωνυμία «6ο OLYMPIC DAY RUN GREECE» διοργανώνουν για αύριο Κυριακή 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη το «Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης» μαζί με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Δήμο Θεσ/νίκης, τον ΣΕΓΑΣ, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης, το ΔΚΟ ΟLYMPIA, Oλυμπιονίκες, Παραλυμπιονίκες και διακεκριμένους αθλητές.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Δεν θα επιτρέπεται από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου η στάθμευση όλων των οχημάτων και τις 15.30 το μεσημέρι της Κυριακής η κυκλοφορία και η στάση αυτών στις παρακάτω οδούς :
- 30ής Οκτωβρίου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,
- Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,
- Γ’ Σεπτεμβρίου, από την συμβολή της με την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Μανώλη Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

 

επιστροφή στην κορυφή