xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συνάντηση ΔΕΕΠ Χαλκιδικής με τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ

DEEP YPOPSHFIOI BOYLEYTES XALKIDIKHS 100423

Ενημέρωση για το πλαίσιο δράσης ενόψει των εθνικών εκλογών

Σε ευχάριστο κλίμα συναντήθηκαν κατόπιν προσκλήσεως όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές με τα μέλη ΔΕΕΠ Χαλκιδικής το απόγευμα της Μ. Δευτέρας.

Ο πρόεδρος, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές, ενημέρωσε τους υποψηφίους για τις από κοινού δράσεις και εμφανίσεις με τη διοικούσα επιτροπή Χαλκιδικής. Απαρχή όλων η εκδήλωση των αγροτικών φορέων που θα διεξαχθεί στο κλειστό θέατρο Νέων Μουδανιών την Μ. Τρίτη στις 19:00.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ιωάννης Γιώργος μίλησε για αγαστό κλίμα συνεργασίας μεταξύ όλων, ο υποψήφιος βουλευτής Ευθύμιος Καρανάσιος επισήμανε τη σημασία της ενότητας στην παράταξη, η υποψήφια βουλευτής Μαρία Λαθούρη-Πάργα νιώθει ιδιαίτερη τιμή για την υποψηφιότητά της καθώς η Σιθωνία εκπροσωπείται για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ μεγάλο διάστημα, ενώ η υποψήφια βουλευτής Ζαφειρούλα Μυλωνά μίλησε για την ανάγκη προσέγγισης της νεολαίας και της αδιευκρίνιστης ψήφου.

YPOPSHFIOI BOYLEYTES XALKIDIKHS 2023 DEEP

moustakas1

Χαιρέτισαν και τοποθετήθηκαν με τη σειρά τους ο αντιπρόεδρος Χρήστος Πατσιαβάς, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κατσιάνος, ο γραμματέας Θεόδωρος Νικολαΐδης, η ταμίας Γεωργία Γιάντσιου, η τομεάρχης κοινωνικής πολιτικής Ελένη Μιστιλίδου, ο τομεάρχης αυτοδιοίκησης Στυλιανός Κωστάρας, ο τομεάρχης παραγωγικών φορέων Δημήτριος Μουστάκας, ο υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας Ιωάννης Τσακνής, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Αριστοτέλη Νικόλαος Αλεύρας και το μέλος πολιτικής επιτροπής Κωνσταντίνος Φωτίου.

Κλείνοντας ο πρόεδρος και τα μέλη ΔΕΕΠ αντάλλαξαν ευχές με τους υποψηφίους και υποσχέθηκαν πως θα βρίσκονται δίπλα τους καθώς ο αγώνας είναι κοινός για τη μεγάλη γαλάζια παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

paliouras11

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2