ΡΟΗ 24/7:

Στην Ιερισσό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κορασίδων

panelmpakor

Από τις 18 έως τις 20 Μαΐου

Ένα τριήμερο αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων φιλοξενούν από αύριο ως συνδιοργανωτές ο Δήμος Αριστοτέλη και η “ΣΚ Ιερισσός 99” στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιερισσού, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα στις 18, 19 και 20 Μαΐου, θα διεξαχθούν οι αγώνες της Β΄φάσης του 1ου Ομίλου, με τη συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ κορασίδων ΣΚ ΙΕΡΙΣΣΟΣ 99, και των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 17:00 και στις 19:00 το απόγευμα την Πέμπτη και την Παρασκευή, και στις 14:00 και 16:00 το Σάββατο.
Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά: «Είναι μια όμορφη ευκαιρία να γεμίσουμε το γήπεδο, να απολαύσουμε αθλητικό θέαμα και να χειροκροτήσουμε την ευγενή άμιλλα και όλες τις αθλήτριες και τις ομάδες που συμμετέχουν, υποστηρίζοντας φυσικά ακόμα περισσότερο την ομάδα μας, ΣΚ ΙΕΡΙΣΣΟΣ '99 ,που καταγράφει συνεχώς επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής για αυτή τη συνδιοργάνωση, καθώς επίσης τις τουριστικές επιχειρήσεις του Δήμου μας που στήριξαν τη διοργάνωση, όπως και το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο, που μεριμνά για τη φροντίδα του Κλειστού Γυμναστηρίου Ιερισσού που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, το οποίο, μετά το περας των αγώνων μπαίνει σε φάση ανακατασκευής μέσω της ενεργειακής του αναβάθμισης. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και στους προπονητές τους».

 

επιστροφή στην κορυφή