ΡΟΗ 24/7:

Κ. Βελόπουλος: «Πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει ενδεχόμενο νοθείας»

velopol

Στο 1ο γυμνάσιο Ελευθερίου-Κορδελιού, στη Θεσσαλονίκη, ψήφισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

Για ενδεχόμενο νοθείας στις κάλπες έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, μόλις άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
Ο κ. Βελόπουλος έφτασε στο 37 εκλογικό τμήμα, στο 1ο γυμνάσιο Ελευθερίου-Κορδελιού, στη Θεσσαλονίκη, όπου ψήφισε, ενώ την ώρα που έριχνε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη φώναξε: «Για τη Μακεδονία μας».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ευχήθηκε "Χρόνια πολλά" για τη γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης, σχολιάζοντας ότι «δεν είμαστε άθρησκοι. Ούτε κυνηγήσαμε την Εκκλησία, ούτε απαγορεύσαμε τη Θεία Μετάνοια».
«Κάναμε ένα τεράστιο μηχανισμό παράλληλης καταγραφής των αποτελεσμάτων, ώστε να μην υπάρχει ενδεχόμενο νοθείας και πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο», τόνισε στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας: «Οι νέοι, αλλά και οι Έλληνες, γενικώς, να ψηφίσουν Ελληνική Λύση, όχι μόνο για τη Μακεδονία αλλά για όλη την Ελλάδα. Και να μας δώσουν τη δυνατότητα να βάλουμε φυλακή όλους τους κλέφτες κι όλους αυτούς που κορόιδευαν τους Έλληνες. Ακαταδίωκτο για μας δεν υπάρχει. Ψηλά το κεφάλι Έλληνες! Ψηλά την Ελλάδα! Θα νικήσουμε!»

επιστροφή στην κορυφή