xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Νέα συγκέντρωση των συνδικάτων στα Ν. Φλογητά Χαλκιδικής την Τετάρτη

sygk flogita xalkidiki 03

Ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων

Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο των Νέων Φλογητών Χαλκιδικής, την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 7.00 το απόγευμα, απευθύνουν τα Σωματεία Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Χαλκιδικής, Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας, Επισιτισμού - Τουρισμού Θεσσαλονίκης Πιερίας Χαλκιδικής και Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση "Οργάνωση και αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων των λαϊκών νοικοκυριών. Θησαυρίζουν πάνω στην αγωνία και τον μόχθο του λαού και αρπάζουν σπίτια και κατοικίες φτωχών ανθρώπων.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη

Απέναντι μας υπάρχει ένας μηχανισμός που έχουν φτιάξει οι ΣΥ.ΡΙΖ.Α -ΑΝ.ΕΛ με την συναίνεση ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ., που με σωρεία νόμων που εφαρμόζονται εναντίον του κινήματος και εναντίον των ανθρώπων που χάνουν τα σπίτια τους. Θεωρούνται ποινικά κολάσιμες οι ενέργειες που γίνονται για να διεκδικήσεις τη σωτηρία των σπιτιών του λαού. Από την άλλη, κοράκια όπως αυτά που εμφανίστηκαν τελευταία από στελέχη της ΝΔ, να κάνουν μπίζνες για να κερδίσουν δισεκατομμύρια με το μόχθο των εργαζομένων.

Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια

Κανείς δεν είναι μόνος του απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική. Μέσα από τα συνδικάτα μας, στους τόπους δουλειάς, μέσα στις γειτονιές μας, παλεύουμε καθημερινά έτσι ώστε κανένα σπίτι εργατικής - λαϊκής οικογένειας να μην πέσει στα χέρια τραπεζίτη.

Καλούμε την εργατική τάξη, τις φτωχές εργατικές και λαϊκές οικογένειες σε αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, που ρημάζουν στην κυριολεξία το βιος των φτωχών οικογενειών προς όφελος των τραπεζιτών και των αρπαχτικών.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ".

φωτογραφία αρχείου

mpanabas megalo original

paliouras11 original

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2