xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κ. Μάλαμα": "Ο κ. Μητσοτάκης θα ήταν καλό να μας απαντήσει σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα για τη Χαλκιδική"

MALAMA MHTSOTAKHS MXsos

Δήλωση με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο νομό

Η αυριανή επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη σε περιοχές της Χαλκιδικής, καθώς και στο Άγιο Όρος, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) βρίσκεται στο στόχαστρο σημερινής δήλωσης της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Κυριακής Μάλαμα. Μάλιστα, η παραπάνω φωτογραφία του δημοσιεύματος επισυνάπτεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου που απεστάλη προς τα ΜΜΕ από το πολιτικό γραφείο της.

mpanabas megalo original

Ειδικότερα, η κ. Μάλαμα επισημαίνει:

"Ο κύριος Μητσοτάκης στο φευγαλέο του πέρασμα από την Χαλκιδική θα ήταν καλό να μας απαντήσει σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα.

Στα Νέα Μουδανιά που θα επισκεφτεί ως πρώτο σταθμό του και για 15 λεπτά σύμφωνα με το πρόγραμμα του θα πρέπει να μας πει μια κουβέντα:

1. Για τις πάνω από 1000 οικογένειες στη Νέα Προποντίδα που διαβούν με επισιτιστική βοήθεια και με στεγαστική ανασφάλεια.

2. Για τα τέσσερα χρόνια που το Υπουργείο Πολιτισμού κρατά κλειστό το Σπήλαιο των Πετραλώνων, λόγω κατάρρευσης της σχετικής εργολαβίας.

3. Για τα τεράστια προβλήματα της περιοχής από την έλλειψη νερού για τους πολίτες, τους αγρότες και τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Στην παραλία της Νικητής που θα επισκεφτεί πάλι για 15 λεπτά, σύμφωνα με το πρόγραμμα του να απαντήσει στους πολίτες :

1. Γιατί τον Μάριο του 2021 έστειλε τις μπουλντόζες μαζί με τα ΜΑΤ για να γκρεμίσουν το παραλιακό μέτωπο, προπηλακίζοντας τους κατοίκους;

2. Γιατί ξοδεύτηκαν εκατομμύρια για μία απαράδεκτη κακοτεχνία στο ρέμα και στη γέφυρα ​της Συκιάς, που μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί.

3. Γιατί δεν εντάχθηκαν στο Ταμείο Ανάκαμψης τα έργα για τον βιολογικό σταθμό της Νικήτης;

Στην Ιερισσό που θα καταλήξει πάλι για λίγα λεπτά να μας εξηγήσει:

1. Ως πότε θα διαρκέσει το τζάμπα προς την Eldorado, για την οποία εξασφαλίζει πακτωλούς χρημάτων, στην πλάτη των φορολογουμένων;

2. Γιατί κατέρρευσε η εργολαβία του λιμένα της Ουρανούπολης - της πύλης του Αγίου Όρους; Να απαντήσει στους πολίτες και τους επαγγελματίες που στενάζουν βλέποντας την σημερινή εικόνα.

3. Γιατί επί τέσσερα χρόνια τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της περιοχής κοροϊδεύουν τους πολίτες για το θέμα του Διεθνούς Αριστοτελικού Κέντρου της Ολυμπιάδας;

Μία απάντηση υπάρχει σε όλα αυτά τα ερωτήματα:

Να τους αψηφίσουμε στις 25 Ιουνίου!"

paliouras11 original

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 10:07
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2