ΡΟΗ 24/7:

Την Κυριακή ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Φαρμακοποιού στη Θεσσαλονίκη

farntg

Μουσικοχορευτική Διογένη Δασκάλου και τους Monie & Monie Conniente

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη Θεσσαλονίκη διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της πόλης ην Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 10.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα, στο χώρο μπροστά από το Βασιλικό θέατρο, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Φαρμακοποιού, η οποία έχει οριστεί στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ το κεντρικό μήνυμα του φετινού εορτασμού είναι «Οι φαρμακοποιοί ενισχύουν τα συστήματα υγείας».

Στο πλαίσιο της γιορτής θα στηθούν μικρές τέντες, δημιουργώντας έναν «ανοικτό» στεγασμένο χώρο σαν φαρμακείο. Στις δύο από αυτές θα βρίσκονται φαρμακοποιοί-μέλη του Συλλόγου που θα ενημερώνουν το κοινό για υπηρεσίες φαρμακευτικής φροντίδας, όπως ο εμβολιασμός ενηλίκων, η μέτρηση αρτηριακής πίεσης, η χρήση αναπνευστικών συσκευών, ο έλεγχος συμμόρφωσης στη φαρμακευτική αγωγή, οι υπηρεσίες προσωπικής φροντίδας και περιποίησης, η ασφαλής διάθεση των συμπληρωμάτων διατροφής και ο κομβικός ρόλος του φαρμακοποιού στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Επίσης εταιρείες χορηγοί θα ενημερώνουν για προϊόντα και υπηρεσίες.

Παράλληλα, θα διανέμεται στους διερχόμενους ενημερωτικό έντυπο με ενδιαφέρουσα αρθρογραφία.

Επίσης από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ, κοντά στο Βασιλικό θέατρο, ο βασιλιάς της κωμωδίας Διογένης Δασκάλου και οι μουσικοί σωματοφύλακές του Monie & Monie Conniente θα δώσουν μια μοναδική μουσικοχορευτική… ιαματική παράσταση, η οποία είναι ανοικτή για το κοινό.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2