ΡΟΗ 24/7:

ΜΟΥΣΙΚΗ | Η επιστροφή του Βασίλη Καρρά στη δισκογραφία

392947477 18390721771045634 8892143215492771624 n

Κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Είμαι Εδώ»

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Βασίλη Καρρά στην ελληνική δισκογραφία έγινε πραγματικότητα. Συγκεκριμένα χθες (20/10) κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Είμαι Εδώ».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας, επανέρχεται δυναμικά και επέστρεψε στην ελληνική δισκογραφία.

Η δισκογραφική του εταιρεία μέσα από ένα post στο Instagram ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ. Μεταξύ άλλων η ανάρτηση τονίζει ότι «Είμαι Εδώ λοιπόν γιατί ο Βασίλης Καρράς είναι εδώ!».

«ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ (ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ) ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: https://vasiliskarras.lnk.to/EimaiEdo

O Βασίλης Καρράς ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Αυθεντικός, απλός, αληθινός, αφοσιωμένος και γνήσια λαϊκός το φαινόμενο Βασίλης Καρράς ό,τι είναι στην ζωή είναι και στην καλλιτεχνική του πορεία.

Με την χαρακτηριστική και ιδιαίτερη βραχνή φωνή του, από τα 16 του χρόνια που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην σκηνή μέχρι σήμερα ο Βασίλης Καρράς έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι. 

Ο Βασίλης Καρράς είναι εδώ! Με καινούριο άλμπουμ που ετοιμάζει εδώ και καιρό και που μία πρώτη γεύση πήραμε στην αρχή του καλοκαιριού με το «Για πάρτη της», ο Βασίλης Καρράς είναι εδώ για να κάνει ό,τι έκανε πάντα. Να βάλει τραγούδια στο στόμα μας και στην καρδιά μας από αυτά που θα τραγουδάμε για πάντα.

Χωρίς περισσότερα λόγια και χωρίς να χρειάζονται περιγραφές ο Βασίλης Καρράς είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στο σύγχρονο λαϊκό (και όχι μόνο) τραγούδι και αυτά είναι τα νέα του τραγούδια.

Ο Βασίλης Καρράς είναι εδώ!

#vasiliskarras #newalbum #eimaiedo #outnow»

 

επιστροφή στην κορυφή