ΡΟΗ 24/7:

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας

tzoymakas

«Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι», αναφέρει στην επιστολή του

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε ο Στέφανος Τζουμάκας με μια μακροσκελή επιστολή, εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων στο κόμμα, μετά από αποχωρήσεις και διαγραφές στελεχών, αλλά και του δημοψηφίσματος που προανήγγειλε ο Πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης. Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Τζουμάκας συγκαταλέγεται ανάμεσα στα τέσσερα στελέχη που έχουν παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας προς διαγραφή.

«Αποχαιρετώ συναγωνιστές και συντρόφους. Η χθεσινή συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ονομαστεί οτιδήποτε άλλο εκτός από Συνεδρίαση ΚΕ Προοδευτικού Κόμματος. Πρωτοφανής πολιτική κατάπτωση. Το θράσος και η απάτη ξεπέρασαν κάθε όριο στην ομιλία των εκπροσώπων των εναπομεινάντων. Μεθοδεύσεις και ίντριγκες από το προεδρείο. Δεν έχει νόημα εδώ και πολύ καιρό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Τζουμακας, τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την αποχώρηση του Α. Τσίπρα είναι ακέφαλο σώμα».
«Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι», αναφέρει σε άλλο σημείο της επιστολής του ο κ. Τζουμάκας. «Πράγματι χθες είδαμε τα νέα επιτεύγματα της πραγματικής "πέμπτης φάλαγγας" και της παρακμής της. Είναι τα μαθήματα της Wall Street στη NY, από τις μπίζνες εφοπλιστών με αγοραπωλησίες tankers. Από το κόμμα του Τραμπ μέχρι τη CIA και το Πεντάγωνο. Οποία παρακμή...», προσθέτει εξαπολύωντας επίθεση στον Πρόεδρο του κομματος.
«Το Νοέμβρη του '73 αρκετοί βάλαμε το κεφάλι μας στο "ντορβά" για την Εθνική ανεξαρτησία και τους Συνταγματικούς κανόνες. Και τώρα δε θα μείνουμε αμέτοχοι. Η εκτρωματική αυτή εξέλιξη στο ΣΥΡΙΖΑ, σύμπτωμα της επιχείρησης διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Τον τυχοδιωκτισμό και τον καιροσκοπισμό πλήρωσε ακριβά η προοδευτική παράταξη και η χώρα.
Δεν είναι απλώς ιδεολογικό το θέμα αφορά σε βασικές αρχές για το Δημόσιο βίο. Αφορά στο Σύνταγμα και στο Δίκαιο», αναφέρει σε άλλο σημείο.

επιστροφή στην κορυφή