ΡΟΗ 24/7:

Το Σάββατο στην Κύπρο το 3ο Φεστιβάλ "ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΛΕΚΑΣ - Ο άνθρωπος του πολιτισμού"

lelekasfest

Με τη συμμετοχή χορωδιών από τη Χαλκιδική

Για 3η συνεχή χρονιά Μουσικοχορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Κύπρου «Η ΒΟΥΡΚΑ» διοργανώνει στη Μεγαλόνησο το Φεστιβάλ "ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΛΕΚΑΣ - Ο άνθρωπος του πολιτισμού", στη μνήμη του Ανδρέα Λέλεκα, που εγκατέλειψε αδίκως τα εγκόσμια στις 29 Νοεμβρίου 2020, ως ένα από τα παν πολλά θύματα της πανδημίας covid-19.
Στο Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 19.00, στην κλειστή αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Ακακίου "Αίθουσα Αεροπόρου Μιχαλάκη Κ. Αναστασιάδη" στο Ακάκι, συμμετέχουν:
- Η Χορωδία Ευαγόρας Αμμοχώστου.
- Η Κοινοτική χορωδία Μαραθόβουνου.
- Η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών, του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής.
- Μεικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκοχωρίου Αλκυών "ΟΡΦΕΑΣ".

Ένα φεστιβάλ που και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ως μια από τις πολλές αρετές που διέθετε ο Ανδρέας Λέλεκας, καθώς θα ενισχυθεί οικονομικά ο Σύνδεσμος "Μωρά Θαύματα" προωθώντας την μασκότ του Συνδέσμου "Θαυματούλη".
Ο Σύνδεσμος "Μωρά Θαύματα" είναι μια μη-κυβερνητική φιλανθρωπική οργάνωση, μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τη φροντίδα των Νεογνών EFCNI (European Foundation for the Care of Newborn Infants). Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015, από μια μικρή ομάδα πρωτοβουλίας που αποτελείτο από γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και φίλους που βίωσαν την προωρότητα.

 

 

επιστροφή στην κορυφή