Προώθηση του φρέσκου μυδιού Πιερίας από το Επιμελητήριο (ΦΩΤΟ)
- Γράφτηκε από την Halkidiki Focus
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
- Εκτύπωση
Φιλοξενία και ξενάγηση δημοσιογράφων στην περιοχή
Κατενθουσιασμένοι αναχώρησαν οι τριάντα δημοσιογράφοι που φιλοξενήθηκαν στην Πιερία, τις προηγούμενες ημέρες, στο πλαίσιο των πολλών δράσεων, του έργου που ανέλαβε το Επιμελητήριο Πιερίας για την προώθηση, προβολής και αύξηση της αναγνωρισιμότητας του φρέσκου Μυδιού Πιερίας στην αγορά της Ελλάδας, Ιταλίας, Βελγίου και Γαλλίας.
Τους εκπροσώπους των ελληνικών και ξένων Μ.Μ.Ε., υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και τους συνόδευσε σε όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου.
Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις οργανωμένες μονάδες καλλιέργειας μυδιών, στη βόρεια Πιερία οι οποίες παράγουν το 60% της συνολικής Ελληνικής παραγωγής και να ενημερωθούν από τους μυδοκαλλιεργητές για τη διαδικασία εκτροφής και τις ιδανικές εδαφοκλιματικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μας και συμβάλουν τα μέγιστα στην παραγωγή μυδιών με εξαιρετική ποιότητα, υψηλή διατροφική αξία και ασυναγώνιστη γεύση.
Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τοπικά εστιατόρια τόσο στη Νότια όσο και στη Βόρεια Πιερία και να γευτούν εκτός των άλλων, συνταγές μαγειρικής με μύδια, με κορυφαία στιγμή το live cooking show, με το διάσημο Σεφ Πέτρο Συρίγο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus
- Οι άμεσες προτεραιότητες για τη στήριξη της μελισσοκομίας
- Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης
- Ο καθηγητής Απόστολος Αποστολίδης μεταβατικός Πρύτανης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
- Κ. Μάλαμα: "Το φορολογικό νομοσχέδιο καλλιεργεί κοινωνικό κανιβαλισμό και στιγματίζει επαγγελματίες κι επιστήμονες"
- Γενική Συνέλευση του Σωματείου Επαγγελματιών Ουρανούπολης