ΡΟΗ 24/7:

«Iστορίες» γαστρονομίας ξετυλίγονται στην 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

EXPOTROPH STORIES24Aimage 4 original

3-5 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας

Για μια ακόμη χρονιά, οι παράλληλες εκδηλώσεις της ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

"Μαγειρεύουμε Ελλάδα" και "Food Expert Stories" αποτελούν το κεντρικό πυλώνα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition με την εξειδίκευση να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Επαγγελματίες και ερευνητές, ακαδημαϊκοί και επιχειρηματίες συναντιούνται στη σκηνή της ΕΞΠΟΤΡΟΦ με στόχο την ανταλλαγή γνώσης. Το marketing, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η βιωσιμότητα και η συμπερίληψη είναι τα θέματα της επετειακής φετινής 10ης διοργάνωσης στο "Food Expert Stories", ενώ διακεκριμένοι chef ανεβαίνουν στο stage του "Μαγειρεύουμε Ελλάδα" και δημιουργούν signature πιάτα με τα προϊόντα των εκθετών.

Η γαστρονομία εξελίσσεται και η γνώση είναι το μόνο όχημα για την πρόοδο του κλάδου αλλά και κάθε μέλους της παραγωγικής αλυσίδας.

Η 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με όραμα τη συνεχή εξέλιξη του κλάδου, εμπλουτίζει συνεχώς το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεών της και τη φετινή χρονιά εντάσσει στο πρόγραμμα της, δύο νέες ενότητες, την πλατεία γευσιγνωσίας WINE WALK υπό την επιμέλεια ειδικού sommelier και το Olive Oil Bar όπου για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία ελαιόλαδου υπό την καθοδήγηση olive oil expert.

Αν είστε επαγγελματίας και θέλετε να συμμετέχετε σε ένα τριήμερο γεμάτο γνώση κάντε δωρεάν εγγραφή για να λάβετε την πρόσκληση σας. 

https://expotrof.gr/invitation-professional/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=1000

επιστροφή στην κορυφή