ΡΟΗ 24/7:

Ένα διάλειμμα τέχνης στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεαγένειο

herozone242 original

Από αύριο (1/2) η δράση

Η Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης Κλινικών Δεξιοτήτων, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Γενικής Ιατρικής και Έρευνας Υπηρεσιών Υγείας του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ, το ΜΟΜus – Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, τη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Νότιας Καλιφόρνιας και με τη συμβολή του Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών (Κ3), ξεκινούν την υλοποίηση της δράσης «Art Break – Διάλειμμα Τέχνης», αύριο Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2024, στον 9ο όροφο του ΑΝΘ Θεαγενείου.

Πρόκειται για τη δημιουργία ενός «εικαστικού δωματίου» με δύο συλλογές έργων. Η πρώτη περιλαμβάνει φωτογραφίες από το MOMus, οι οποίες θα προβάλλονται μέσω εικονικής πραγματικότητας (VR), με δυνατότητα διάδρασης. Η δεύτερη περιλαμβάνει ταινίες κινουμένων σχεδίων (animation) μικρού μήκους από το «University of South California» αλλά και από ανεξάρτητους παραγωγούς της Ευρώπης.

Η δράση θα υλοποιηθεί για έναν μήνα, τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες 9:00 με 13:00 και κάθε Τετάρτη 13:00 με 17:00.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση: https://www.arecs.org.gr/index.php/education/actions/art-break

Η δράση υλοποιείται με δωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου ΚΙΚΠΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης» που συγχρηματοδοτούν 10 κοινωφελείς οργανισμοί.

επιστροφή στην κορυφή