ΡΟΗ 24/7:

Επανεξελέγη Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης ο Αθανάσιος Κίκης

kikis

Στη θέση του Αντιπροέδρου της Μητροπολιτικής Επιτροπής εξελέγη ο Σπυρίδων Γουγούσης

Το νέο Προεδρείο της εξέλεξε η Μητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης στη σημερινή ειδική συνεδρίαση του οργάνου.

Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής επανεξελέγη ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Κίκης από τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Μετά την εκλογή του ο κ. Κίκης δήλωσε: «Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη. Βρίσκομαι στη θέση του Προέδρου της Μητροπολιτικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για δεύτερη συνεχόμενη φορά, εκλεγμένος από εξαίρετους συναδέλφους, οι οποίοι με τιμούν με την ψήφο τους, αλλά κυρίως με την εμπιστοσύνη τους. Η θέση αυτή με γεμίζει ευθύνες και δύναμη για συνεργασία, η οποία συμβάλλει στη σωστή οργάνωση και στη δημιουργική λειτουργία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Δεσμεύομαι απέναντι στους συναδέλφους αλλά και στον κάθε πολίτη ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε την πρόοδο στην Περιφέρειά μας. Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τη Βούλα Πατουλίδου, με τους οποίους μοιράζομαι ένα όραμα, το οποίο μου δίνουν το βήμα να υπηρετήσω με ευθύνη και συνέπεια».

Στη θέση του Αντιπροέδρου της Μητροπολιτικής Επιτροπής εξελέγη ο Σπυρίδων Γουγούσης από τον συνδυασμό «Πράξεις για τη Μακεδονία».

επιστροφή στην κορυφή