ΡΟΗ 24/7:

ΒΙΒΛΙΟ | Ώρα για αστυνομική λογοτεχνία

astynomiko muthistorima akefalo agalma pigi crime ekdoseis pigi 1 683x1024 original

"Το ακέφαλο άγαλμα" του Στάθη Νατσαρίδη

Ένα καταιγιστικό αστυνοµικό µυθιστόρηµα, στο οποίο ένας φιλόδοξος αντιήρωας προσπαθεί να επιλύσει µία σειρά αποτρόπαιων φόνων που απειλούν να συγκλονίσουν τα θεµέλια µιας ολόκληρης κοινωνίας.

Στη Θεσσαλονίκη, στο µνηµείο του Γρηγορίου Λαµπράκη, ανακαλύπτεται ένα πτώµα. Χωρίς χέρια… Χωρίς κεφάλι… Σε στάση που παραπέµπει σε άγαλµα. Σε ένα Ακέφαλο Άγαλµα.

Γιατί ο δολοφόνος επέλεξε το συγκεκριµένο σηµείο; Σε ποιον ανήκει το πτώµα;

Ο συγγραφέας αστυνοµικών µυθιστορηµάτων Πέτρος Γκινές, έπειτα από ατελέσφορες προσπάθειες της αστυνοµίας, καλείται να συµµετάσχει στις έρευνες. Μόνο που ο ίδιος έχει τα δικά του µυστικά και κίνητρα.

Με φόντο τη Θεσσαλονίκη, τη Θάσο και την Αθήνα, οι βίαιοι φόνοι συνεχίζονται µε ιλιγγιώδη ρυθµό. Πολιτικοί, διασηµότητες, δηµοσιογράφοι και αθώοι πολίτες εµπλέκονται σε ένα ζοφερό κουβάρι µυστικών, διαφθοράς και παρανοµίας, του οποίου η άκρη µοιάζει ανέφικτο να εντοπιστεί…

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Στάθης Νατσαρίδης γεννήθηκε και µεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης, όπου εξακολουθεί να κατοικεί µαζί µε τη σύζυγό του και τον µικρό γιο τους.

Σπούδασε στο τµήµα Φυσικής του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος δύο µεταπτυχιακών τίτλων, στην Ειδική Αγωγή και στη Ροµποτική (Steam), και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση.

Στον ελεύθερο χρόνο του παρουσιάζει βιβλία στο instagram και στο TikTok, ως @the_greek_librarian, συνδυάζοντας µε αυτόν τον τρόπο δύο αγαπηµένες του ασχολίες, το διάβασµα και τη φωτογραφία.

επιστροφή στην κορυφή