ΡΟΗ 24/7:

Σειρά συναντήσεων με εργαζόμενους και πολίτες από τον Δ. Τσούφη

ekdromiKAPI-2

Σειρά συναντήσεων είχε χθες, Τρίτη 13 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας και επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Γενιά - Νέα Πορεία" Δημήτρης Τσούφης.

Το πρωί επισκέφθηκε το Αμαξοστάσιο Νέας Καλλικράτειας, καθώς και το Δημαρχείο Νέας Καλλικράτειας, όπου συναντήθηκε με εργαζομένους του Δήμου Νέας Προποντίδας. Στη συνέχεια μετέβη στη Λαϊκή Αγορά, όπου είχε συναντήσεις με πολίτες και παραγωγούς που εξέφραζαν την πίστη τους για αλλαγή στο Δήμο. Ακολούθως επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας της πόλης και συνομίλησε με νοσηλευτές, γιατρούς και ασθενείς, ενώ αργότερα πήγε σε εμπορικά καταστήματα και στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Καλλικράτειας. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών σε όλα τα σημεία που επισκέφθηκε ο κ. Τσούφης αποτελεί τη σημαντικότερη ενθάρρυνση στον αγώνα για την αλλαγή του Δήμου.

ekdromiKAPI-1

 

Ο κ. Τσούφης επισκέφθηκε, επίσης, την εκδρομή του ΚΑΠΗ Νέων Μουδανιών στα λουτρά Λαγκαδά και συζήτησε με τους ηλικιωμένους.

sinantisi-epaggelmaties

Το απόγευμα της Τρίτης ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Γενιά – Νέα Πορεία" συναντήθηκε στο Φουαγιέ του Πνευματικού Θεάτρου Νέων Μουδανιών με ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου Νέας Προποντίδας. Ο κ. Τσούφης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των επαγγελματιών και τους πρότεινε λύσεις, δηλώνοντας τη συμπαράστασή του και την πρόθεσή του να συνεχίσει να τους στηρίζει διαρκώς.

επιστροφή στην κορυφή