xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Σήμερα παρουσιάζονται στα Μουδανιά τα επιθέματα Lifewave

sp6

- Μετ την υποστήριξη του halkidikifocus


Τα επιθέματα Lifewave, που συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του οργανισμού, αλλά και στην αντιγήρανση, θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο "Φίλιππος", στα Ν. Μουδανιά, με την υποστήριξη του halkidikifocus.
Τα επιθέματα Lifewave παρασκευάζονται στις ΗΠΑ, είναι πιστοποιημένα – μετά από κλινικές μελέτες – από την Υπηρεσία Antidopping (USA Antidopping Agency) την Παγκόσμια Υπηρεσία Antidopping και τον Οργανισμό OBELIS.
Να σημειώσουμε ότι τα επιθέματα Lifewave είναι μη διαδερμικά, δηλαδή κατά την εφαρμογή τους καμία ουσία τους δεν εισχωρεί στον ανθρώπινο οργανισμό. Αντίθετα περιέχουν κρυστάλλους που λειτουργούν ως "κεραίες" οι οποίες ενεργοποιούνται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο τους σώματος, καλώντας τα κύτταρα να παράγουν ό,τι αυτό έχει ανάγκη, προς αυτοθεραπεία. Με άλλα λόγια, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται (συνδυασμός νανοτεχνολογία με τις αρχές της Ομοιοπαθητικής και της Κινέζικης Ιατρικής) στα επιθέματα Lifewave διεγείρει απαλά τα σημεία βελονισμού του σώματος.
Εφευρέτης των επιθεμάτων είναι ο μοριακός βιολόγος Dr. David Schmidt, ο οποίος διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος της General Dynamics στην κατασκευή συστημάτων εφεδρικού οξυγόνου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και στην ανάπτυξη μεθόδων για την αύξηση των πιθανοτήτων επιβίωσης των πληρωμάτων στα υποβρύχια των ΗΠΑ, ενώ μελέτησε την ανάπτυξη μεθόδων βελτίωσης των σωματικών επιδόσεων και της πνευματικής διαύγειας των πεζοναυτών.
Για να παραχθούν τα επιθέματα Lifewave δαπανήθηκαν εκατομμύρια δολάρια για έρευνα και αρχικά χρησιμοποιήθηκαν από το πολεμικό ναυτικό και στη συνέχεια από το ευρύ κοινό.
Η Lifewave ιδρύθηκε το 2004 στις ΗΠΑ ενώ στην Ευρώπη έφτασε το 2008 και ένα χρόνο αργότερα στην Ελλάδα.
Σας περιμένουμε τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Φίλιππος…

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 11 Μαϊος 2015 11:05
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2