xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Προβολή της Χαλκιδικής και του Αγ. Όρους από την τουρκική "Sabah"

sabahfwto

- Αποδίδουν οι προσπάθειες του Οργανισμού, λέει ο Γρ. Τάσιος


Αφιέρωμα στη Χαλκιδική κάνει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Sabah", το οποίο αναφέρεται στη Σιθωνία, την Κασσάνδρα, αλλά και το Άγιο Όρος, ως τουριστικούς προορισμούς.
Μιλώντας στο halkidikifocus ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, για το θέμα τόνισε ότι το δημοσίευμα αποτελεί «τρανή απόδειξη των προσπαθειών που κάνει τα 3 τελευταία χρόνια το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού, με τη συνεχή παρουσία στις τουριστικές εκθέσεις της Κωνσταντινούπολης και της Σμύρνης, για να φτάσουμε σήμερα μια τουρκική εφημερίδα του βεληνεκούς της "Sabah" να κάνει προβάλλει τη Χαλκιδική και μάλιστα στο Άγιο Όρος, παρ' ότι είναι μια εφημερίδα που απευθύνεται σε ένα κοινό που είναι μουσουλμανικότο, ενώ το Άγ. Όρος αποτελεί μεν σημείο αναφοράς της Χριστιανοσύνης, ». 

Επιπλέον ο κ. Τάσιος επεσήμανε ότι όλη η προσπάθεια για άνοιγμα στην τουρκική αγορά δεν θα είχε αποτέλεσμα αν – ήδη από πέρυσι – δεν συνδεόταν η Κωνσταντινούπολη με τη Θεσσαλονίκη με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις με την Tourkish Airlines, ενώ υπογράμμισε ότι φέτος από τις 15 Ιουνίου θα συνδέεται και η Σμύρνη με τη Θεσσαλονίκη, μέσω της Astra Airlines, δύο φορές την εβδομάδα.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2