ΡΟΗ 24/7:

Στ. Κασσελάκης: "Σας παρουσιάζω όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία" (BINTEO)

KASSELAKHS THESS 3624159831 1

Προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θεσσαλονίκη

Την περιουσιακή κατάστασή του παρουσίασε απόψε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του, το οποίο έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Σας καταθέτω σήμερα την πιο βαθιά μου αλήθεια» σημείωσε και κάλεσε το γραφείο του να στείλει το Εxcel με τα εισοδήματά του για το 2023 στο Μαξίμου για να βρει τρόπο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δείξει τα δικά του στοιχεία και να τα δημοσιοποιήσει πριν από τις ευρωεκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε ότι τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν και τον ίδιο και τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ. «Το λέω για τα πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου που ετοιμάζονται να τον χτυπήσουν. Δεν πολιτεύεται. Δεν σας φταίει σε τίποτα. Εδώ χτυπήστε! Εδώ, εμένα», τόνισε.

«Βλέπετε να έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες. Η μία από αυτές, η αλλοδαπή, μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα ότι δεν μου επιτρέπει να κατέχω αλλοδαπή εταιρεία ο ελληνικός νόμος» συμπλήρωσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσίευσε και σχετικό βίντεο στα social media, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα τα δικά του περιουσιακά στοιχεία.

«Σας παρουσιάζω όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία. Εγώ ήμουν επιχειρηματίας στην Αμερική, ό,τι απέκτησα ήταν με κόπο, μόνο το 2022 έβγαλα 49,8 εκατομμύρια κέρδος για τους επενδυτές μου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πώς έγινε τόσο πλούσιος με τον μισθό του βουλευτή;», λέει.

Αναλυτικά στην ανάρτηση αναφέρει:

«Σας παρουσιάζω όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία.

Εγώ ήμουν επιχειρηματίας στην Αμερική, ό,τι απέκτησα ήταν με κόπο, μόνο το 2022 έβγαλα 49,8 εκατομμύρια κέρδος για τους επενδυτές μου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πώς έγινε τόσο πλούσιος με τον μισθό του βουλευτή;

Πώς απέκτησε 39 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή;

Πού είναι η off shore στα νησιά Κέιμαν που αποκαλύφθηκε στα Paradise Papers; Γιατί δεν τη βλέπω δηλωμένη;

Πού είναι το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι;

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Περιμένω τα περιουσιακά σας στοιχεία για το 2023. Έχετε μείνει στο 2021.

Να σας στείλω το εξελάκι να το συμπληρώσετε;

Να ξέρουν τουλάχιστον οι πολίτες πόσα σπίτια προστέθηκαν στη Monopoly των ακινήτων σας».

επιστροφή στην κορυφή