ΡΟΗ 24/7:

Κυρ. Μητσοτάκης: «Να μην παίξουμε τη χώρα στα ζάρια» (ΒΙΝΤΕΟ)

35L4t iA 800x533

Κεντρική προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη

Να «μην παίξουν τη χώρα στα ζάρια» κάλεσε τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συγκέντρωση της ΝΔ στην Προβλήτα 1 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής 9 Ιουνίου.

«Όλη η Ελλάδα θα παραμείνει γαλάζια και στις εκλογές της Κυριακής. Πρόκειται για αναμέτρηση που αφορά στοιχήματα ολόκληρης της ηπείρου, αλλά και της δικής μας καθημερινότητας» σημείωσε.

Κάνοντας έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «όλα αυτά δεν έτυχαν, πέτυχαν».

«Πρέπει να αναλογιζόμαστε σε κάθε εκλογή από πού ξεκινήσαμε με τα όσα μεσολάβησαν να είναι πολύ σημαντικά για να παιχθούν στα ζάρια όπως θέλουν οι αντίπαλοί μας στις φετινές ευρωεκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Δεν ωραιοποιώ τα πράγματα, δεν το έχω κάνει ποτέ μου, διευκρίνισε, πρέπει όμως να δούμε τη θετική δυναμική. Τέσσερα ρήματα έχουμε για πυξίδες στην κυβέρνησή μας: νιώθουμε, δρούμε, ακούμε, και πάντα προσπαθούμε για να είμαστε καλύτεροι κάνοντας καλύτερη την Ελλάδα.

eFQdiLgQ 800x533

«Πάντα αρχίζει η νίκη από τη Θεσσαλονίκη», είπε ο πρωθυπουργός στην αρχή της ομιλίας του και αναφερόμενος στο ψιλόβροχο σχολίασε ότι «αποδείξαμε, για μια ακόμη φορά, πως είμαστε κόμμα παντός καιρού».

«Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας σας ευχαριστώ για την υποδοχή και τον ενθουσιασμό σας», τόνισε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Κι εγώ νιώθω μεγάλη συγκίνηση κάθε φορά που είμαι στη Θεσσαλονίκη μας, την οποία τιμώ και ως βουλευτής της. Η πρωτεύουσα της Μακεδονίας κατέχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, μία θέση που θα διεκδικεί πλέον και στην καρδιά της Ευρώπης μετά τις ευρωεκλογές της Κυριακής, που θα αναδείξουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία, τη μεγάλη νικήτρια».

«Όλη η Ελλάδα είναι μπλε», φώναξαν οι συγκεντρωμένοι και ο πρωθυπουργός απάντησε: «Εσείς κάνατε όλη την Ελλάδα μπλε και θα παραμείνει γαλάζια όλη η Ελλάδα και στις εκλογές της Κυριακής.

Σε αυτό το ρόλο που αξίζει στη Θεσσαλονίκη και θα κατακτήσουμε μαζί. Πρόκειται για μία αναμέτρηση που αφορά στοιχήματα ολόκληρης της ηπείρου, αλλά και της δικιάς μας καθημερινότητας. Σε μία ευρωπαϊκή διαδικασία, ωστόσο, που δεν θα υπήρχε χωρίς την πορεία που πρώτος χάραξε ο ιδρυτής μας, ο Μακεδόνας, ο Εθνάρχης, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ήταν αυτός που έβαλε τη χώρα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και η παράταξή μας ήταν αυτή που την κράτησε στην Ευρώπη όταν κινδύνεψε από τις περιπέτειες του λαϊκισμού".

Για τη Ν.Δ. ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός είναι εθνικό καθήκον, είπε ο κ. Μητσοτάκης και απάντησε σε όσους μιλούν για πατριωτισμό λέγοντας ότι πρόκειται για «πατριώτες του τηλεμάρκετινγκ».

Ο Κυρ. Μητσοτάκης συνεχάρη και από αυτό το βήμα τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

επιστροφή στην κορυφή