ΡΟΗ 24/7:

Το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Ν. Τρίγλιας τίμησαν τον μεγάλο μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα

plesn1

Μια γιορτή γεμάτη από τη μουσική του μεγάλου Έλληνα συνθέτη

Αφιερωμένη στον συνθέτη Μίμη Πλέσσα ήταν η καλοκαιρινή γιορτή του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Ν. Τρίγλιας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο ανοιχτό αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής.

plesn2

Το κατάμεστο αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής πλημμύρισε από χρώματα, αρώματα και μουσικές του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη.
Η γιορτή των παιδιών ξεκίνησε με το τραγούδι “Μένουμε πάντα παιδιά“, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους. Οι μικροί μας φίλοι απέδωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ρόλους τους σε αυτή τη μουσικοθεατρική παράσταση, χαρίζοντας σε όλους απλόχερα το κέφι και την χαρά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα τραγούδι αφιερωμένο στη Ν. Τρίγλια, το οποίο αναφερόταν στις ομορφιές του χωριού.

plesn3

mpanavas

plesn4

Αξίζει να αναφερθούμε στο έργο του Μίμη Πλέσσα, ο οποίος με την καλλιτεχνική του δραστηριότητα καλύπτει όλους τους τομείς της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου, του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, καθώς έχει συνεργαστεί με πολλούς κορυφαίους τραγουδιστές και ασχολήθηκε με τη σύνθεση μουσικής για ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, έχοντας στο ενεργητικό του 104 ταινίες και 70 παραστάσεις.

plesn5

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την αγωγή του Δήμου Ν. Προποντίδας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Ν. Τρίγλιας.

επιστροφή στην κορυφή