ΡΟΗ 24/7:

Πρεμιέρα του Golden Cup 2024 στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής

goldencup asteras agiou nikolaou 2

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε από τον Παύλο Σαμπανίδη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, το 1ο Mini Golden Cup στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής. Το υπέροχο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ Αγίου Νικολάου στη Σιθωνία Χαλκιδικής φιλοξένησε το 1ο Mini Golden Cup, ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΟΑΣΠΕ για τις κατηγορίες Κ10 και Κ12 . Οι ομάδες που διακρίθηκαν ήταν οι Αστέρας Αγίου Νικολάου, Φοίνικας Νικήτης, Αετός Βαρβάρας και Ήφαιστος Θέρμης, ο οποίος και κατέκτησε την 1η θέση!

Οι αγώνες άρχισαν με τον ήλιο να λάμπει και τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, δημιουργώντας δύσκολες συνθήκες για τους νεαρούς αθλητές.
Παρά τη ζέστη, τα παιδιά έδειξαν αξιοθαύμαστη αντοχή και ενθουσιασμό, παίζοντας με πάθος και ζήλο. Κάθε ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, παρουσιάζοντας όμορφο θέαμα και κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Η υποστήριξη των γονέων και των φιλάθλων ήταν εντυπωσιακή. Με χειροκροτήματα και ενθουσιώδεις επευφημίες, οι γονείς στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και δημιουργώντας μια ζεστή και υποστηρικτική ατμόσφαιρα.
Ήταν φανερό πως η χαρά και ο ενθουσιασμός δεν περιοριοριστηκε μόνο στο γήπεδο, αλλά εξαπλώθηκε και στις κερκίδες, κάνοντας το τουρνουά μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε από τον Παύλο Σαμπανίδη, γενικό διευθυντή του ΟΑΣΠΕ μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού με όλες τις ομάδες να τιμώνται για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

mpanavas

Η κ. Δώρα Ιωακειμίδου, υπεύθυνη και πρόεδρος του Οργανισμού εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Οι αθλητές αναχώρησαν από το γήπεδο με χαμόγελα, περήφανοι για την απόδοσή τους και γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ αξίζει στον ΑΣΤΕΡΑ Αγίου Νικολάου και τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λάκη Τσιμπίδα για την άψογη φιλοξενία τους.

Η υποδοχή και η φροντίδα των ανθρώπων του συλλόγου συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχημένη διεξαγωγή του τουρνουά και έδωσαν σε όλους τους συμμετέχοντες μια μοναδική αθλητική εμπειρία.

Το συγκεκριμένο "Golden Cup" αποτέλεσε τον πρώτο θεσμό που διοργανώθηκε στη Σιθωνία

Η επιτυχία του εγχειρήματος έθεσε τις βάσεις για μελλοντικές αθλητικές εκδηλώσεις στο φιλόξενο Άγιο Νικόλαο.

Η θετική ανταπόκριση των ομάδων, των γονέων και των φιλάθλων δείχνει ότι το τουρνουά έχει όλες τις προϋποθέσεις να καθιερωθεί ως θεσμός, εμπνέοντας και ενθαρρύνοντας τα παιδιά να ακολουθήσουν το πάθος τους για το ποδόσφαιρο.

επιστροφή στην κορυφή