ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπική συναυλία στην Πλαζ Αρετσούς

filsymit

Συμμετέχουν Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης και η Εύη Κουτσαυτάκη

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή της, διοργανώνει την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:30, στην Πλαζ Αρετσούς, μεγάλη καλλιτεχνική συναυλία με τίτλο: «Πέτρα, πέτρα χτίσαμε μια μικρή φωλιά».

Στη συναυλία συμμετέχουν οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης και η Εύη Κουτσαυτάκη.

Μέσα από ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσιάζονται στη σκηνή περισσότερες από 30 μεγάλες επιτυχίες, μουσικές συνθέσεις και διασκευές από τις ωραιότερες μελωδίες του ελληνικού πενταγράμμου και μουσικο-ιστορική αναδρομή μέσα από παραδοσιακές συνθέσεις από τη Μακεδονία, τον Πόντο και τη Μικρασία!

Την εκδήλωση πλαισιώνει η πολυμελής Νεανική Χορωδία και Ορχήστρα της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του π. Θεοδώρου Τσαμπατζίδη.

Παρουσιάζει η Θεοδώρα Καραγκιουλάχ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κεντρικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς και στις φιλανθρωπικές της δράσεις: «Κανένα Παιδί χωρίς Πρωινό και «Φαγητό στο Σχολείο».

επιστροφή στην κορυφή