ΡΟΗ 24/7:

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΣΕΓΕ

326550951 596328068922793 5894710965515072205 n 800x351

Τα αποτελέσματα των εκλογών

Οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ), καθώς και για την Εξελεγκτική Επιτροπή και τις Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία (ΟΕΠΕΚΑΜΘ) για την Ε.Σ.Ε.Ε., διεξήχθησαν τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Η συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία ήταν πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα σημαντική καθώς καταδεικνύει το ενδιαφέρον και την αφοσίωση των μελών στην αποστολή και τους στόχους του Συνδέσμου. Για ακόμη μια φορά η νέα διοίκηση του ΣΕΓΕ περιλαμβάνει μέλη από ολόκληρη την επικράτεια της χώρας, αναδεικνύοντας τον πανελλήνιο χαρακτήρα και την ενότητα του Συνδέσμου.

Τα αποτελέσματα, όπως διαμορφώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:

ΕΚΛΕΓΟΥΣΕΣ για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ
2. ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
3. ΒΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
4. ΚΑΖΑΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ(ΦΕΛΙΝΑ)
5. ΚΟΝΙΑΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
6. ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΠΟΛΥΜΝΕΙΑ(ΠΟΛΥ)
7. ΣΤΑΒΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ
8. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΙΔΙΚΗ
9. ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΊΝΑ

ΕΚΛΕΓΟΥΣΕΣ για την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΝΕΤΑ
2. ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
3. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΕΚΛΕΓΟΥΣΕΣ για τις ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

1. ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ
2. ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
3. ΒΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
4. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΝΕΤΑ
5. ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΠΟΛΥΜΝΕΙΑ(ΠΟΛΥ)
6. KΟΝΙΑΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

"Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη που προσήλθαν στις κάλπες και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Η ενεργός συμμετοχή σας είναι το κλειδί για την επιτυχία και τη συνεχή ανάπτυξη του Συνδέσμου μας.

Ευχόμαστε στις νεοεκλεγμένες κυρίες καλή σταδιοδρομία και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους στην περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση του ΣΕΓΕ.

Όλες μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να προωθούμε την επιχειρηματικότητα των γυναικών σε όλη την Ελλάδα και να στηρίζουμε όλες τις γυναίκες στην επίτευξη των επαγγελματικών και προσωπικών τους στόχων", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

επιστροφή στην κορυφή