ΡΟΗ 24/7:

Μουσική επίδειξη των μαθητών του Ωδείου Κασσάνδρας για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

epidodkas

Στον προαύλειο χώρο του Διοικητηρίου Κασσάνδρας

Αύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, διοργανώνεαι η επίδειξη των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Κασσάνδρας, της Παιδικής Χορωδίας, της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικης και της Φιλαρμονικής του Δήμου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στον προαύλειο χώρο του Διοικητηρίου Κασσάνδρας.

mpanavas

"Το Δημοτικό Ωδείο Κασσάνδρας με την μακρόχρονη ιστορία του παρέχει με αίσθημα ευθύνης μουσική παιδεία στους νέους μας συντελώντας στον υγιή προσανατολισμό τους σε δραστηριότητες που εγγυώνται έναν ποιοτικό τρόπο ζωής στο παρόν αλλά και στο μέλλον.
Προετοιμάζει αυριανούς πολίτες καλλιεργημένους πνευματικά, συναισθηματικά και αισθητικά διαμορφώνοντας μια ισορροπημένη προσωπικότητα. Παράλληλα συμβάλει ενεργά στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας αφού συμμετέχει σε πάρα πολλές δράσεις - εκδηλώσεις του δήμου μας στις οποίες συμμετέχουν όχι μόνο οι μαθητές του ωδείου αλλά και οι καταξιωμένοι στον χώρο της μουσικής καθηγητές του", αναφέρει ο Υπεύθυνος Πολιτισμού του Δήμου Κασσάνδρας, Θεμιστοκλής Παυλής.
"Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα αρωγοί διασφαλίζοντας το σημαντικό έργο που πραγματοποιεί για την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία του", προσθέτει.

επιστροφή στην κορυφή