ΡΟΗ 24/7:

ΕΕΘ: Επιδότηση επιχειρήσεων - μελών για συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ

deth kosmos exw

Στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για στήριξη των επιχειρήσεων - μελών του, αναλαμβάνει και φέτος πρωτοβουλία και επιδοτεί τη συμμετοχή τους στην 88η ΔΕΘ, παρέχοντας ειδική προνομιακή τιμή που ανέρχεται στα 34 € ανά τ.μ. πλέον ΦΠΑ για ίχνος εδάφους τύπου 1, στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ.
Πιο συγκεκριμένα ίχνος επί εδάφους για 12 τμ θα ανέρχεται στο ποσό των (34€/τμ χ 12τ.μ + 24% ΦΠΑ) δηλαδή σύνολο 505,92€ (408€ + 24% ΦΠΑ).
"Το ΕΕΘ στηρίζει και τους νέους επαγγελματίες. Επιδοτεί πλήρως την συμμετοχή Νέων επιχειρήσεων μελών του που έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας από 01-01-2022 έως σήμερα, προσφέροντας εντελώς δωρεάν το ίχνος εδάφους, δηλαδή εκθεσιακό χώρο 12τμ.", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΕΕΘ.
Διευκρινίζεται ότι τα κατασκευαστικά έξοδα και η διαμόρφωση θα βαρύνουν οικονομικά τον εκθέτη.
Η αρχική τιμή ανά τ.μ. για συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ χωρίς την επιδότηση του ΕΕΘ, ανέρχεται στα 130 ευρώ πλέον ΦΠΑ για ίχνος εδάφους τύπου 1, ενώ οι επιδοτούμενοι δεν υποχρεούνται να καταβάλουν ούτε το ποσό των 150 € για το δικαίωμα εγγραφής.

Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://api.helexpo.gr/exhibitorsregistration/
Υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Π. Καζαντζίδης τηλ. 2310 271.488.
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

επιστροφή στην κορυφή