ΡΟΗ 24/7:

Ο Σπύρος Πετρουλάκης παρουσιάζει στα Ν. Μουδανιά το νέο του βιβλίο "Αυγή"

ayghpetro

Στις 29 Ιουνίου

Την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη "Αυγή, το θαμένο τετράδιο" διοργανώνουν ο Δήμος Ν. Προποντίδας, το Βιβλιοχαρτοπωλείο Γεωργίου και οι εκδόσεις Μίνωας το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 21.00 στην κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Τζένη Πετροπούλου, ενώ αφηγητής της βραδιάς θα είναι ο μηχανικός Δημήτρης Σούρλας.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Σπύρος Πετρουλάκης εδώ και χρόνια έχει «συστηθεί» στο αναγνωστικό κοινό και ήδη από το πρώτο του βιβλίο, το «Παράθυρο της Νεφέλης» έκανε τη διαφορά.
Ακολούθησαν πολλά βιβλία, δύο εκ των οποίων ήδη έχουν μεταφερθεί με τεράστια επιτυχία και στην τηλεόραση: ο «Σασμός» και το «Ναυάγιο» που κέρδισαν και το τηλεοπτικό κοινό.
Ο συγγραφέας των μπεστ σέλερς επιστρέφει με το νέο του συγκλονιστικό μυθιστόρημα. Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στο Παλαιό Τρίκερι Μαγνησίας το 1949, για να γνωρίσουμε μια αληθινή ιστορία μέσα από τα μάτια της εξόριστης Αυγής. Ένας τόπος, μια ιστορία που κόβει σαν ξυράφι. Ένα θαμμένο τετράδιο, το οποίο έχει να μαρτυρήσει πάρα πολλά…

mpanavas

επιστροφή στην κορυφή