ΡΟΗ 24/7:

Υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η Μιλένα Αποστολάκη

apostyp

«Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία», αναφέρει η κ. Αποστολάκη

Στις τέσσερις ανήλθαν οι υποψηφιότητες για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, καθώς μετά τη χθεσινή γνωστοποίηση των κ.κ. Νίκου Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα και Παύλου Γερουλάνου, σήμερα η Μιλένα Αποστολάκη ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια για την αρχηγία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Αποστολάκη:

«Στις 6 Οκτωβρίου η δημοκρατική παράταξη θα βρεθεί στις κάλπες, προκειμένου να εκλεγεί νέα ηγεσία.
Αυτή η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη, καθώς η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή.
Είναι χρέος απέναντι στον δημοκρατικό κόσμο που ασφυκτιά από τη δεξιά διακυβέρνηση, την δραματική αύξηση των ανισοτήτων, την αχαλίνωτη αισχροκέρδεια, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την επίθεση στο κράτος δικαίου και την αδιαφάνεια.
Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης και αυτή η πολιτική πρέπει και μπορούν να ηττηθούν.
Στην πορεία προς τη νίκη απέναντι στη ΝΔ, χρειαζόμαστε ένα αναβαπτισμένο κόμμα με συλλογική λειτουργία, καθαρό πολιτικό μήνυμα, μαχητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση στη Βουλή που είναι το κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, επαφή με τους φορείς, τα συνδικάτα και τα κινήματα και άνοιγμα στους πολίτες του κατακερματισμένου προοδευτικού χώρου, ώστε να γεννηθεί ξανά ελπίδα και προσδοκία.
Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή.
Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι αυτόν θα αγωνιστώ.
Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξή του».

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 13:37
επιστροφή στην κορυφή