ΡΟΗ 24/7:

Διαγράφεται από τη ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης

augenakis

- Κατεπείγουσα επιστολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από την ΟΣΕΥΠΕ

Τη διαγραφή του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το σάλο που ξέσπασε από την επίθεσή του σε βάρος υπαλλήλου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Κατόπιν πιέσεων που ασκήθηκαν τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και στελεχών της ΝΔ, ο Πρωθυπουργός παρέπεμψε τον κ. Αυγενάκη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ, με αίτημα τη διαγραφή του.

Κατεπείγουσα επιστολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Στο μεταξύ, κατεπείγουσα επιστολή στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το περιστατικό στο «Ελ. Βενιζέλος» με τον με τον Αυγενάκη, έστειλε η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο (ΟΣΕΥΠΕ), ζητώντας την άμεση διερεύνηση το περιστατικού, αλλά και να «συλλεχθεί, ελεγχθεί και να μην αλλοιωθεί – καταστραφεί το οπτικοακουστικό υλικό των πυλών εξόδου για τις πτήσεις από Αθήνα προς Κρήτη, καθώς και να διερευνηθεί αν το συγκεκριμένο συμβάν κατεγράφη στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας του αεροδρομίου από τη στιγμή που επιλήφθηκε αστυνομία του. Αν όχι, να διερευνηθεί ποιοι λόγοι οδήγησαν στη καταγραφή και την απόκρυψη ενός τέτοιου γεγονότος».

επιστροφή στην κορυφή