ΡΟΗ 24/7:

Συγκαλείται από το ΥΜΑΘ το Συντονιστικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για το Fly Over

foto ymath24 007 900x601

Παρουσία των Υπουργών Σταϊκούρα, Χρυσοχοΐδη και των Υφυπουργών Ταχιάου, Οικονόμου

Ευρεία σύσκεψη του Συντονιστικού Συμβουλίου για την παρακολούθηση των έργων του Fly Over και τις επιπτώσεις που προκαλεί η κατασκευή του, παρουσία των Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, των Υφυπουργών Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Ταχιάου και Βασίλη Οικονόμου και υπηρεσιακών παραγόντων, συγκαλεί την Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 και ώρα 10.00 π.μ., στην αίθουσα “Νικόλαος Μάρτης” του Διοικητηρίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

Θα συμμετάσχουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι Αντιπεριφερειάρχες Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Κώστας Γιουτίκας, Υποδομών και Δικτύων Πάρις Μπίλλιας, Μεταφορών και Επικοινωνιών Σωκράτης Δωρής, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας και Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτης κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, οι Δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης, οι Πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων της πόλης, οι διοικήσεις των ΟΑΣΘ, ΟΣΕΘ, Εγνατίας Οδού, ΤΕΕ/ΤΚΜ, ΔΕΘ-HELEXPO, ΟΣΕ και ΟΛΘ, οι επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών και του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εκπρόσωποι του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, οι Πρυτάνεις του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ και του Διεθνούς Πανεπιστημίου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Θεσσαλονίκης “Ερμής”, καθώς και εκπρόσωποι της κοινοπραξίας του έργου.

Θέματα προς συζήτηση θα είναι η εντατικοποίηση των υφιστάμενων μέτρων, η σχεδίαση νέων μέτρων, ο προγραμματισμός κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η εξεύρεση χώρων προσωρινής στάθμευσης και η πρόβλεψη αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών τις ώρες αιχμής της κυκλοφορίας.

επιστροφή στην κορυφή