ΡΟΗ 24/7:

ΒΙΒΛΙΟ | Μισή δολοφονία και μια αρχή για όλους

448603732 1146782834116973 5565051553660237955 n

«Η Σερβιτόρα» της Εύης Μαραζοπούλου

«Η Σερβιτόρα» είναι ο τίτλος του μυθιστορήματος της Εύης Μαραζοπούλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ανεμολόγιο.

Η εικοσιπεντάχρονη Γιώτα επιστρέφει μετά τις σπουδές της στην Ηγουμενίτσα και ζει στο πατρικό της. Ο Μάνος, σαράντα δύο ετών, παντρεμένος, αποτελεί σεβαστό πρόσωπο της πόλης. Δύο άνθρωποι εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμό τους θα συναντηθούν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του ραδιοφωνικού σταθμού. Η Γιώτα, η κολλητή της, η Δανάη, και ο Μάνος, καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις, διλήμματα, μυστικά και πάθη. Με λίγα λόγια, την ίδια τη ζωή. Θ’ αντέξουν τις εξελίξεις, και αν ναι, πόσο ακριβά θα πληρώσουν το τίμημα των επιλογών τους;

Μια σερβιτόρα που προσπαθεί να ευχαριστήσει τους πάντες. Ένα λαμόγιο που φυτρώνει εκεί που δεν το σπέρνουν. Μια καπάτσα μάνα που έχει μυστικά. Μισή δολοφονία και μια ολόκληρη αρχή για όλους… συνθέτουν το πρώτο μυθιστόρημα της Εύης Μαραζοπούλου!

Βιογραφικό συγγραφέα

Η Εύη Μαραζοπούλου γεννήθηκε στη Θεσπρωτία το 1992. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως φιλόλογος και δημιουργός περιεχομένου. Έχει ολοκληρώσει τον βασικό κύκλο σπουδών της στην Κλασική Φιλολογία του ΑΠΘ και είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος στην Επικοινωνία του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ίδιου πανεπιστημίου, με ειδίκευση στον τομέα «Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού». Ασχολείται με τη συγγραφή διηγημάτων, πεζών και σεναρίων και συμμετέχει από το 2018 μέχρι και σήμερα σε ομάδες δημιουργικής γραφής. Διηγήματά της έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό Λόγου και Τέχνης «Χάρτης», στην «Parallaxi», ενώ συμμετέχει και στη συλλογική έκδοση διηγημάτων «Ο Ravel στην Άνω Πόλη, Διηγήματα με ήχο» (ΤΡΙ.ΕΝΑ πολιτισμού, 2024). «Η Σερβιτόρα» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ανεμολόγιο.

επιστροφή στην κορυφή