ΡΟΗ 24/7:

Β. Μάντσιος: Από την Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση στη Δευτεροβάθμια

mantsios

- Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια"

16 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση κλείνει ο Βασίλης Μάντσιος και όπως λέει και ο ίδιος "θέλει μεράκι για να ασχολείσαι", ενώ πλούσια είναι και η συνδικαλιστική του δράση. Τώρα αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια", και επικεφαλής τον Γιάννη Ιωαννίδη, για να υπηρετήσει στον Δεύτερο Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο Βασίλης Μάντσιος είναι από τη Νικήτη όπου και διαμένει με την οικογένειά του και είναι εκπαιδευτικός. Σήμερα μάλιστα είναι Διευθυντής στο ΕΠΑΛ Νικήτης.
Είναι συνδικαλιστής στο χώρο εργασίας του, υπηρετώντας από το 2007 μέχρι και σήμερα τα συμφέροντα των συναδέλφων του, μέσα από διάφορες θέσεις του Δ.Σ. της Ένωσης Καθηγητών Χαλκιδικής (ΕΛΜΕ) και υπήρξε Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής το 2007-2008. Επίσης συμμετείχε, ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος του νομού, σε όλα τα τακτικά και εκπαιδευτικά συνέδρια, της Ένωσης Καθηγητών Ελλάδος (ΟΛΜΕ) από το 2007 μέχρι σήμερα και είναι αιρετός, (εκλεγμένος) από τους συναδέλφους του, στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής (ΠΥΣΔΕ) τα τελευταία 4 χρόνια.
Από το 1998 έως το 2003 υπήρξε υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Νομού Χαλκιδικής, ενώ από το 1999 έως το 2006 και από το 2011 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σιθωνίας, αλλά και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού του ομώνυμου Δήμου.
Επικοινωνήσαμε από το halkidikifocus με τον κ. Μάντσιο, ο οποίος μας είπε ότι δέχθηκε την τιμητική πρόταση του Γιάννη Ιωαννίδη, να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό του, τονίζοντας ότι από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου θα έχει περισσότερες δυνατότητες να προωθήσει θέματα για όλη τη Χαλκιδική, όπως το οδικό δίκτυο, τον τουρισμό, αλλά και όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων. «Μεράκι έχω γι’ αυτό ασχολούμαι», κατέληξε ο κ. Μάντσιος.

επιστροφή στην κορυφή