Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έργα υποδομής και τουρισμός οι δεσμεύσεις για τη Χαλκιδική του Στ. Βαλιάνου και της "Περιφέρειας Πρωταθλήτριας"

valianos om1

- Την κεντρική του ομιλία στον Πολύγυρο πραγματοποίησε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού του Γ. Ιωαννίδη

Θέτοντας τους βασικούς άξονες και τις προτεραιότητες του προγράμματος του συνδυασμού "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια" με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Ιωαννίδη, στην υλοποίηση έργων υποδομής, αλλά και στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος και με το σύνθημα «ψηφίζω κόουτς» πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία στον Πολύγυρο, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής της παράταξης, Στέλιος Βαλιάνος.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο τουριστικό περίπτερο "Έξι Βρύσες", παρουσία του πολιτευτή της ΝΔ Νίκου Καραμανλή, του Γ.Γ. του Δήμου Πολυγύρου Στέργιου Γκόγκου, του Προέδρου της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής, Αντώνη Δεληδημητρίου, υποψηφίων Περιφερειακών, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, στελεχών της ΝΔ και φίλων, ενώ μήνυμα απέστειλαν ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

«Έχουμε διατρέξει όλες τις περιοχές του Νόμου. Μεγάλες και μικρότερες, αγροτικές και τουριστικές, γνωστές και αρκετά ανεξερεύνητες ακόμα. Έχουμε κοιτάξει στα μάτια τους Χαλκιδικιώτες. Έχουμε σφίξει το χέρι τους και μας άνοιξαν τις καρδιές τους. Η Ειλικρίνεια είναι πάντα το δικό μας ζύγι για τα πράγματα. Δεν υποσχόμαστε τα ανέφικτα, δεν τάζουμε σαν πολιτικάντηδες παλαιάς κοπής. Αντίθετα, μετράμε τα λόγια μας θέλοντας να είμαστε συνεπείς στη σχέση που έχουμε με όλους εσάς. Η Χαλκιδική αξίζει να οργανωθούν και να προβληθούν οι δομές υποδομές της. Αξίζει να πάρει τη θέση που της αναλογεί στον Περιφερειακό οικονομικό και αναπτυξιακό χάρτη! Η Χαλκιδική του Αριστοτέλη, της Αθωνικης Πολιτείας, του Τουρισμού και του Πολιτισμού, η Χαλκιδική των τοπικών προϊόντων, της ελιάς, του λαδιού, δε μπορεί να μη πρωταγωνιστεί στο περιφερειακό γίγνεσθαι. Είναι χρυσή ευκαιρία για όλους εμάς τώρα να δείξει η Χαλκιδική τη δύναμη και τη βαρύτητα της. Τώρα που ένας αρχηγός -εμψυχωτής- προπονητής και περιφερειάρχης ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι εδώ διπλά μας, ανοιχτός σε προτάσεις και δίκαιος στην κρίση του. Ένας άνθρωπος που περνά στη Χαλκιδική τους μίσους μήνες του έτους και την αγαπά ως δεύτερη πατρίδα του, θα τη στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. Και του ζητώ να δεσμευτεί γι αυτό. Να δεσμευτεί απόψε ο αρχηγός μας πως τη Νίκη που θα του δώσει η Χαλκιδική θα τη θυμάται σε κάθε του βήμα στη διοίκηση της Περιφέρειας. Η Χαλκιδική πρέπει επιτέλους να μην είναι αποπαίδι της περιφερειακής διοίκησης. Πρέπει να μη νιώθει οτι προσφέρει στον κρατικό κορβανά χωρίς να ανταμείβεται ανάλογα γι αυτό. Έχουμε ανάγκες Γιάννη Ιωαννίδη: χρειαζόμαστε λιμάνι στην Ουρανούπολη .Χρειαζόμαστε επιτέλους γέφυρα στις περιοχές Στανού - Μελισσουργου. Χρειαζόμαστε άμεσα την ολοκλήρωση της κατασκευής του οδικού τμήματος Θέρμης Γαλάτιστας. Έχουμε ανάγκη για ανάπτυξη των επιχειρήσεων και επενδύσεων σ αυτόν τον τόπο. Έχουμε ανέργους νέους που επιτέλους πρέπει (έχουμε χρέος) να τους εξασφαλίσουμε θέσεις εργασίας. Έχουμε ανάγκες Αγαπητέ κόουτς: ο τουρισμός χρειάζεται επειγόντως τόνωση. Χρειαζόμαστε τα εχέγγυα για να εξασφαλίσουμε δωδεκάμηνη σεζόν. Η γεωργία μας χρειάζεται βοήθεια. Φράγματα σε Χαβρία και Ολύνθιο για εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα για εξασφάλιση ποσοτήτων νερού που θα μας οδηγήσουν στην αειφορία! Η Χαλκιδική δίνει μήνυμα Νίκης απόψε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βαλιάνος στην ομιλία του, ενώ συνοψίζοντας ο κ. Βαλιάνος τις δεσμεύσεις του συνδυασμού του για τα έργα που θα κατασκευαστούν, ανέφερε τα εξής:

- Πορθμείο για την αποσυμφόρηση του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής
- Φράγμα Χαβρία, Ολύνθιου, αλλά και μαρίνες σε όλους τους παραθαλάσσιους Δήμους
- Ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Β. Χαλκιδικής
- Προώθηση του τουριστικού προϊόντος με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν.
«Έχετε το λόγο την Κυριακή, θα έχετε το λόγο για την επόμενη 5ετία. Είμαστε η ελπίδα για τη Χαλκιδική γιατί έχουμε τον άνθρωπο που ξέρει μόνο από νίκες: Τον Γιάννη Ιωαννίδη. Για να διοικήσουμε με ειλικρίνεια. Για να κρατήσουμε τη νέα γενιά στον τόπο μας», κατέληξε ο κ. Βαλιάνος.

val kosmos1

val kosmos2

val kosmos3

val kosmos4

val kosmos5

val kosmos6

val kosmos7

val kosmos8

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 15 Μαϊος 2014 13:40

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020