xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ομαλή πλέον η λειτουργία του πεντάστερου ξενοδοχείου που βρήκαν ανέτοιμο οι Βρετανοί

twit kaluves

- Για μεμονωμένο περιστατικό κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής


Το γύρο του διαδικτύου έκαναν σήμερα το δημοσίευμα της Daily Mail, στο οποίο αναφέρεται στην περιπέτεια Βρετανών τουριστών, που έφτασαν στη Χαλκιδική για να κάνουν διακοπές σε πεντάστερο ξενοδοχείο στις Καλύβες, βρίσκοντάς το ανέτοιμο. Μάλιστα οι τουρίστες δημοσίευσαν σειρά φωτογραφιών στα social media από το εν λόγω ξενοδοχείο.

Το περιστατικό

Το δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι οι Βρετανοί Τουρίστες όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο διαπίστωσαν ότι αυτό είναι υπό κατασκευή και ήρθαν αντιμέτωποι με ημιτελή κτίρια, εκσκαφές και βουνά χώματος.
Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του halkidikifocus το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Μαΐου, ενώ σήμερα στα μέσα του μηνός, το ξενοδοχείο πλέον λειτουργεί κανονικά, με πληρότητα μάλιστα 60% και μάλιστα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει στη Χαλκιδική, ύψους 50 εκατ. ευρώ.
Επίσης η Thomson Holidays, το τουριστικό πρακτορείο μεγάλου βεληνεκούς που έφερε τους Βρετανούς τουρίστες έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα αποζημιωθούν.

Ο Γ. Τάσιος

Μιλώντας στο halkidikifocus ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος για το θέμα σημείωσε ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν θεωρεί ότι θα διαταράξει το κλίμα και την πορεία του τουρισμού στον τόπο, τονίζοντας ότι πλέον το ξενοδοχείο λειτουργεί ομαλά.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2