ΡΟΗ 24/7:

Πάχτας για Καμμένο: Αποφεύγει τη δίκη για το "λιντσάρισμα"

xristos-paxtas-arxeiou

- 3η αναβολή της δίκης


Νέα αναβολή ζήτησε και πήρε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για την υπόθεση του "λιντσαρίσματος" και ο πρώην Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας τον κατηγορεί με ανακοίνωσή του ότι αποφεύγει τη διεξαγωγή της δίκης.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Καμμένος στο περιθώριο της ομιλίας του στην 78η ΔΕΘ κατηγορείται ότι προέτρεψε κατοίκους της Χαλκιδικής, που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους, να «λιντσάρουν τον (τότε) Δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πάχτα:

«Για 3η φορά οι δίκες μας κατά του κ. Καμμένου αναβάλλονται. Την πρώτη φορά επικαλέστηκε ασθένεια του ίδιου. Τη δεύτερη φορά ασθένεια της πληρεξούσιας δικηγόρου και συζύγου του. Αυτή τη φορά το δικαστήριο δέχθηκε να αναβάλει τη συζήτηση, επειδή ο πατέρας του κ. Καμμένου είναι ασθενής και ο ίδιος είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Είναι προφανές ότι αποφεύγει με οποιοδήποτε τρόπο να γίνουν οι δίκες και να αποφανθεί η δικαιοσύνη για τις απαράδεκτες δηλώσεις του, για τις οποίες άλλωστε διώκεται ποινικά μετά από άρση της βουλευτικής του ασυλίας από τη βουλή.

Ελπίζουμε, η Ελληνική Δικαιοσύνη να θεραπεύσει τις ασθένειες αυτές, ώστε να πάψουν τα φαινόμενα της ενσυνείδητης παραπλάνησης των πολιτών και να ολοκληρώνονται οι υποθέσεις που αφορούν την αξιοπρέπεια και την υπόληψη των πολιτών.

Όσο και αν προσπαθεί ο κ. Καμμένος να παρεμποδίσει την απόδοση της Δικαιοσύνης η ώρα της αλήθειας για αυτόν πλησιάζει».

επιστροφή στην κορυφή