Μοσχάρι κοκκινιστό με κολοκυθάκια (ΒΙΝΤΕΟ)
- Γράφτηκε από την Halkidiki Focus
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
- Εκτύπωση
Μια γευστική πρόταση από την σεφ Στέλλα Σπανού
Πολύ νόστιμο πιάτο, αρωματικό με το δυόσμο, τη ντομάτα και τα κολοκυθάκια, γίνεται πολύ μαλακό το κρέας του μοσχαριού από το βρασμό (όχι τηγάνι) που πρέπει να το μαγειρέψετε οπωσδήποτε.
Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus
- Θεσσαλονίκη: Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΑΠΘ
- Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής πρασίνου στη Μουδανιών
- Αγγελούδης για Μετρό Θεσσαλονίκης: Κλείνει μια μεγάλη εκκρεμότητα, θα επιμείνουμε μέχρι να φτάσει παντού
- Επιχειρήσεις από τη Χαλκιδική στην Serexpo 2024, στις Σέρρες
- Θεσσαλονίκη: Ξεκινά τη Δευτέρα πιλοτικά η επιβίβαση μόνο από την μπροστινή πόρτα στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ