ΡΟΗ 24/7:

Άκου τη φωνή της καρδιάς σου...

fv
Για μια στιγμή σταμάτα, στάματά τα όλα!

 

Κλείσε τα μάτια σου και αγνόησε κάθε εξωτερικό ερέθισμα γύρο σου. Τώρα όλα αυτά τα εξωτερικά ερεθίσματα είναι ασήμαντα για σένα. Και επικέντρωσε την προσοχή σου στον εαυτό σου.

Προσπάθησε να νοιώθεις και να αναγνωρίσεις τα συναισθήματά σου. Άκου τι έχουν να σου πουν.

Μπορεί να είναι συναισθήματα χαράς,συναισθήματα λύπης, απογοήτευσης. Οποία συναισθήματα και αν είναι μην τα διώχνεις απλά επέτρεψε τα να σου μιλήσουν...

Για μια στιγμή άκου αυτή την φωνή, μην την κρίνεις και μην την κατηγορείς.
Απλά έτσι νοιώθεις και έτσι αισθάνεσαι. Αποδέξού το και μην προσπαθείς να απορρίψεις αυτά τα συναισθήματα.

Δεν υπάρχουν κανόνες για το πώς πρέπει να νοιώθουν όλοι οι άνθρωποι και για το πώς πρέπει να αισθάνονται.

Αυτή είναι η αλήθεια σου αυτή την στιγμή και αξίζει να την προσέχει κανείς. Δώσε ηχώ και έκφραση στην ύπαρξή σου, άφησέ την να σε αγγίξει.Ότι και να σου πει, μην κλείνεις τα αυτιά σου και μην σκληρύνεις την καρδιά σου, όχι μην το κάνεις, άκου!…

Άκου το κλάμα ή το γέλιο σου….άκου!

Γνώρισε τα συναισθήματά σου και μάθε να τα σέβεσαι. Αξίζουν κάθε σεβασμό.
Και καθώς το κάνεις αυτό, νοιώσε να φεύγει από μέσα σου κάθε φόβο, κάθε άγχος, κάθε ένταση και κάθε προβληματισμό. Άφησέ τα όλα να εξαφανίζονται και να απομακρύνονται από μέσα σου.
Δεν πρέπει να σε φοβίζει αυτή η αλήθεια που ανακαλύπτεις. Μάθε να συνυπάρχεις μαζί της.

Ο δρόμος της ευτυχίας σου έχει ως οδηγό την αλήθεια της ψυχής σου. Και όταν μάθεις να ακούς την αλήθεια αυτή, να ξέρεις πως πορεύεσαι το δρόμο της ευτυχίας σου.

Η ευτυχία ενός ανθρώπου έρχεται ως αποτέλεσμα της αρμονικής συμβίωσης των σκέψεων και των συναισθημάτων του σε συνδυασμό με την κατανόηση και την αποδοχή του εαυτού του.

Η λύση στα προβλήματα έρχεται όταν υπάρχει κάποιο σύνδεσμο με το εσωτερικό μας κόσμο για να μπορούμε έτσι, να συλλέξουμε πληροφορίες για τη ψυχική μας κατάσταση.

Ο σύνδεσμος αυτός είναι ο χρόνος που αφιερώνουμε στον εαυτό μας για να δημιουργηθεί η δυνατότητα της επαφής με τα συναισθήματά μας .

Η αναγνώριση των συναισθημάτων μας, μας οδηγεί σε μια αξιολόγηση εκ μέρους μας της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε και έτσι μπορούμε πλέον να ξέρουμε και το σχέδιο δράσης που πρέπει να ακολουθήσουμε σύμφωνα πάντα με την αξιολόγηση της κατάστασης που κάναμε.

Είναι αναγκαίο λοιπόν η διαδικασία της αναστροφής του ανθρώπου με τον εσωτερικό του κόσμο.

Άκου λοιπόν τι έχει να σου πει η ύπαρξή σου. Είναι η μόνη και γνήσια πηγή πληροφόρησης για την αλήθεια σου. Όταν το κάνεις αυτό να ξέρεις πως ήδη έβαλες την υπογραφή σου στην ευτυχία σου.

awakengr.com

επιστροφή στην κορυφή