ΡΟΗ 24/7:

Ενδεχομένως το Facebook Messenger να ενσωματώσει παιχνίδια

347bea0f4a76826edd1ae4e6b7ff0e43
Πόσοι από εσάς έχετε κουραστεί να λαμβάνετε στο Facebook ειδοποιήσεις προσκλήσεων σε παιχνίδια; Πως θα σας φαίνονταν αν τελικά μεταφερθούν τα παιχνίδια και στην υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, του Facebook Messenger;
Σύμφωνα με τον ιστότοπο The Information, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο έχει επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε συνομιλίες με δημιουργούς παιχνιδιών ώστε κάποια από αυτά να κάνουν την παρουσία τους στο Messenger. Με τον τρόπο αυτό, το Facebook επιθυμεί να διατηρήσει τους χρήστες στις υπηρεσίες του, ενώ αναμενόμενα μια τέτοια κίνηση θα έχει θετική επίπτωση και στα έσοδα της εταιρείας.

Τα σχέδια βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο, αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα γίνει αυτό στη πράξη. Ήδη από το Μάρτιο, το Facebook έχει επιτρέψει σε τρίτες εταιρείες να προβάλλουν συγκεκριμένο περιεχόμενο στο Messenger, όπως για παράδειγμα η εμφάνιση GIFs και stickers στα πεδία των συνομιλιών.

Οι πληροφορίες πάντως παραμένουν ασαφείς, και μένει να φανεί αν τελικά το Facebook θα προχωρήσει στην ενσωμάτωση των παιχνιδιών στο Messenger ή θα προτιμήσει να χρησιμοποιηθεί σαν τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των παικτών.

πηγή:insomnia.gr

επιστροφή στην κορυφή