ΡΟΗ 24/7:

Κάτι κρύβει η Φλέγρα...

fl1
Για φαγητό στο Πολύχρονο και φυσικά στη Φλέγρα!


Ναι... καλά μου έλεγαν. Δεν είναι μύθος, είναι η πραγματικότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας για φαγητό στη Φλέγρα και να φύγεις ανικανοποίητος.

fl6

Θελήσαμε να δοκιμάσουμε θαλασσινά και διάφορα μεζεδάκια. Συνήθως η πρώτη παραγγελία, είναι αυτή της αναγνώρισης. Επιλέγεις πράγματα συνηθισμένα για να είσαι σίγουρος οτι θα φάς. Από κει και έπειτα, παίζεις με τα μεζεδάκια και δοκιμάζεις τα «καλούδια» που σου προτείνουν.
Χταποδάκι, σαλάτα με ντάκο Κρητικό, γαρίδες και χαλούμι ψητό, ήταν αυτά που ζητήσαμε. Άλλο να σας τα λέω και άλλο να τα δοκιμάζετε!

fl3
fl4
fl8

Στο τραπέζι φυσικά ήρθαν και άλλα προς δοκιμή. Μύδια σαγανάκι, κολοκυθοκεφτέδες και αυτό το σκουμπρί, που σαν αυτό δεν έχω ξαναγευτεί πουθενά!

fl5
fl7

Τόσο καλομαγειρεμένα και νόστιμα που έψαχνα να βρω τι μυστικό κρύβει η Φλέγρα... Πίστεψα πως στην κουζίνα έχουν κρυμμένη μια γιαγιά και μας μαγειρεύει εκείνη. Τα φαγητά μοσχοβολούν και οι γεύσεις δεν είναι αλλοιωμένες.

fl9
fl10

Φυσικά δεν δίστασα να πάω στην κουζίνα! Αυτό που είδα, ήταν ένστολοι μάγειρες, σε μια κουζίνα καλά οργανωμένη, να είναι ο καθένας στο πόστο του. Απόλυτα παραγωγικοί και σβέλτοι!

fl2

Σύντομα, περισσότερα από την Φλέγρα!

επιστροφή στην κορυφή