Κάτι κρύβει η Φλέγρα...
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
- Εκτύπωση
Για φαγητό στο Πολύχρονο και φυσικά στη Φλέγρα!
Ναι... καλά μου έλεγαν. Δεν είναι μύθος, είναι η πραγματικότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας για φαγητό στη Φλέγρα και να φύγεις ανικανοποίητος.
Θελήσαμε να δοκιμάσουμε θαλασσινά και διάφορα μεζεδάκια. Συνήθως η πρώτη παραγγελία, είναι αυτή της αναγνώρισης. Επιλέγεις πράγματα συνηθισμένα για να είσαι σίγουρος οτι θα φάς. Από κει και έπειτα, παίζεις με τα μεζεδάκια και δοκιμάζεις τα «καλούδια» που σου προτείνουν.
Χταποδάκι, σαλάτα με ντάκο Κρητικό, γαρίδες και χαλούμι ψητό, ήταν αυτά που ζητήσαμε. Άλλο να σας τα λέω και άλλο να τα δοκιμάζετε!
Στο τραπέζι φυσικά ήρθαν και άλλα προς δοκιμή. Μύδια σαγανάκι, κολοκυθοκεφτέδες και αυτό το σκουμπρί, που σαν αυτό δεν έχω ξαναγευτεί πουθενά!
Τόσο καλομαγειρεμένα και νόστιμα που έψαχνα να βρω τι μυστικό κρύβει η Φλέγρα... Πίστεψα πως στην κουζίνα έχουν κρυμμένη μια γιαγιά και μας μαγειρεύει εκείνη. Τα φαγητά μοσχοβολούν και οι γεύσεις δεν είναι αλλοιωμένες.
Φυσικά δεν δίστασα να πάω στην κουζίνα! Αυτό που είδα, ήταν ένστολοι μάγειρες, σε μια κουζίνα καλά οργανωμένη, να είναι ο καθένας στο πόστο του. Απόλυτα παραγωγικοί και σβέλτοι!
Σύντομα, περισσότερα από την Φλέγρα!
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου