ΡΟΗ 24/7:

Μ. Κεχαγιάς: Μία ραδιοφωνική φωνή στη "φωνή" της Αυτοδιοίκησης

margaritis3

- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Νέα Γενιά – Νέα Πορεία"

 

Η φωνή του Μαργαρίτη Κεχαγιά έχει ξεπεράσει τα όρια της Χαλκιδικής, αφού μετά το Star Fm, έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα μέσα από το μικρόφωνο του ZOO Radio, ενώ είναι και η επίσημη φωνή του ΑΝΤ1 Κύπρου. Ωστόσο, ο Μαργαρίτης Κεχαγιάς αγαπάει τον τόπο του και ακριβώς γι’ αυτό είναι άλλος ένας νέος άνθρωπος που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος, στο Δήμο Νέας Προποντίδας, με το συνδυασμό "Νέα Γενιά – Νέα Πορεία", καθώς πιστεύει πως από αυτή τη θέση μπορεί να διεκδικήσει και όχι να είναι απλός παρατηρητής του πολιτικού γίγνεσθαι.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Γεννημένος στη Χαλκιδική, ο Μαργαρίτης Κεχαγιάς ξεκίνησε την πορεία του στο ραδιόφωνο και στο χώρο της μουσικής σε πολύ νεαρή ηλικία, έχοντας τη δική του τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή για 5 χρόνια, χτυπώντας μάλιστα "κόκκινο" στις εκπομπές του, αφού είχε φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής.
Το 2009, έχοντας τελειώσει τη σχολή δημοσιογραφίας και δουλεύοντας ήδη στα μεγαλύτερα beach bar και club της Χαλκιδικής, ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Star Fm (88,2) με live εκπομπές.

margaritis2

Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο ΖΟΟ Radio (90,8), το δημοφιλέστερο ραδιόφωνο ξένης μουσικής στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας καθημερινά εκπομπή από τις 15:00 έως τις 17:00 με πολύ υψηλά νούμερα ακροαματικότητας και αναμφισβήτητα το πιο δυνατό fun club, ενώ είναι και η επίσημη φωνή του ΑΝΤ1 Κύπρου.
Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούσε τα κοινά, λόγω της δημοσιογραφικής του ιδιότητας, χωρίς ωστόσο να επιδιώξει τη συμμετοχή του. Παρ’ όλα αυτά πάντα προβληματιζόταν για το πώς μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους γύρω του, αλλά και τον τόπο του. Βλέποντας όλα αυτά τα χρόνια τα κακώς κείμενα, τελικά αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ν. Προποντίδας, γιατί θεωρεί ότι η νέα γενιά, σήμερα περισσότερο από ποτέ οφείλει να πάψει να είναι παρατηρητής και να διεκδικήσει: «Πιστεύω, πως ήρθε η ώρα εμείς οι νέοι να αγωνιστούμε για τα δικά μας αιτήματα και ανάγκες, με φρέσκες ιδέες, όρεξη για δουλειά και καθαρό μυαλό» υποστηρίζει, υπογραμμίζοντας ότι αποφάσισε να δώσει τη δική του μάχη «για την επόμενη μέρα που εμείς θα ζήσουμε, στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Τσούφη, ενός ανθρώπου που σέβομαι εκτιμώ και διακρίνω το όραμα και την όρεξη του για το καλύτερο. Ο Δήμος Προποντίδας είναι ο Δήμος που μεγάλωσα, με αστείρευτες δυνατότητες και ένας ευλογημένος τόπος που αξίζει μιας σοβαρής αυτοδιοικητικής πρότασης».

margaritis3

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 16:37
επιστροφή στην κορυφή