Τηλεοπτικό γύρισμα, στον «Άγγελο»
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
- Εκτύπωση
Η τηλεοπτική εκπομπή «Ταξιδεύοντας με την κουζίνα», μαγείρεψε με τον Άγγελο Ζαφειράκη, ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Μοσχοβόλησε η παραλία Διονυσίου, από τις μυρωδιές των φαγητών που μαγείρεψε ο Άγγελος. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Ηλίας Αντωνιάδης πρόσεχε τα λεγόμενα του Άγγελου όπως επίσης και τα βήματα των εκτελέσων, των συνταγών.
Το μαγείρεμα, άρα και το γύρισμα, κράτησε αρκετές ώρες αφού δεν μαγειρεύτηκε μόνο ένα πιάτο. Ξεκίνησε με την Παρασκευή μαστέλου με γλυκό κουταλιού σταφύλι, συνέχισε με το αγαπημένο μου, το τσιγγάνικο κοτόπουλο! Πικάντικο και ζουμερό, ιδανικό για βουτιές...
Ενθουσίασε τον chef με το κριθαρότο θαλασσινών, ένα πιάτο που ο κόσμος έχει λατρέψει. Για γλυκό, δημιούργησε ένα cheese cake chocolate κολωνάτο.
Μετά το γύρισμα, όπως ήταν λογικό, όλοι κάθησαν γύρω από το τραπέζι και γεύτηκαν τις λιχουδιές του Άγγελου.
... η αλήθεια είναι, πως μαγειρεύτηκαν κι άλλα πιάτα γιατί ο Άγγελος, ξέρει να ανοίγει την όρεξη του κόσμου! Πετάχτηκε στην κουζίνα του και μαγείρεψε ψαρονέφρι με φρέσκα μανιτάρια και λιαστή τομάτα, μια δροσερή σαλάτα με κατίκι Δομοκού και έψησε ταλαγάνι. Το ταλαγάνι στο κατάστημα, σερβίρεται με χειροποίητη μαρμελάδα τομάτας.
Για άλλη μια φορά, έχω να δηλώσω δημοσίως, πως είμαι περήφανη για τους ανθρώπους που συνεργάζομαι! Εύγε Άγγελε!
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου