ΡΟΗ 24/7:

Ουζάκι, όστρακα και θαλασσινά

bak-exwfullo-
Πήγες στον Μπακάλη;


Φίλη θέλησε να με πειράξει και μου έστειλε μια φωτογραφία, από τα καλαμαράκια που θα έτρωγε το μεσημέρι σε κάποιο ταβερνάκι. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάρει την απάντηση της, μέσα από το φωτογραφικό αφιέρωμα που θα ακολουθήσει, από το εστιατόριο του Μπακάλη, στο Πευκοχώρι.

bak3-

Λοιπόν, αγαπημένη μου φίλη, εμείς δεν πήραμε καλαμαράκια... όχι οτι δεν είχε. Είχε. Απλά είπαμε να το πάμε λίγο πιο λιτά και να αποφύγουμε το πολύ τηγάνι...

bak4-

Έτσι πήραμε ένα τσιπουράκι με μεζέ και όσο η παρέα μεγάλωνε, τόσο και το τραπέζι γέμιζε. Όχι μη φανταστείς πατατούλες, κολοκυθάκια, κτλ... Αυτά σου είπα τα αποφύγαμε. Μείναμε στα θαλασσινά.
Πασαρέλα οστρακόδερμων στο τραπέζι μας!

bak1-

Καραβίδες, καβούρια, στρείδια, χτένια και μόνο οι μεταξωτές κορδέλες έλειψαν!
Φυσικά, αφού χειροκροτήθηκε ο chef, μας έφερε άλλη μια από τις δημιουργίες του.
Μια μακαρονάδα με θαλασσινά μέσ’τα αρώματα!

bak6-
bak5-

Αγαπημένη μου φίλη, δε θέλω να σε πικράνω εντελώς και γι’αυτό σταματώ εδώ την περιγραφή. Απλά να χεις το νου σου...
Περιμένω και τις δικές φωτογραφίες, από το εστιατόριο του Μπακάλη!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πάμε Σίβηρη. Πάμε Alkioni by the sea Moretto με τις επιλογές του »
επιστροφή στην κορυφή