ΡΟΗ 24/7:

Στη Μ. Παναγία χθες ο Γ. Μίχος

mixos pan1

Στην Αρναία μιλάει σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη και αύριο ολοκληρώνει τις ομιλίες του στην Ιερισσό

 

Το πρόγραμμα και τις θέσεις του για το Δήμο Αριστοτέλη ανέπτυξε χθες Τετάρτη στη Μεγάλη Παναγία, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Κίνημα Ανάπτυξης", Γιάννης Μίχος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «η Μεγάλη Παναγία έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου. Σε μια πρωτοφανή εκδήλωση, οι δημότες της Μ. Παναγίας συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Υπ. Δημάρχου Γιάννη Μίχου, η οποία χαρακτηρίστηκε από απίστευτο πάθος, ενθουσιασμό και ένα μοναδικό κλίμα ενότητας που τόσο η Μ. Παναγία όσο και γενικότερα ο Δήμος Αριστοτέλη έχει τόσο ανάγκη να βιώσει. Ο κ. Μίχος δήλωσε ότι σήμερα η Μ. Παναγία ψήφισε όπως και τα άλλα χωριά τις προηγούμενες μέρες. Είναι προφανές ότι ο κόσμος του Δήμου επιλέγει την ενότητα, τις ρεαλιστικές προτάσεις και την ανάπτυξη γυρνώντας την πλάτη στο διχασμό, τις συνεχώς επαναλαμβανόμενες και κούφιες ιδέες και τη στασιμότητα».

mixos pan4

Τον υποφήφιο Δήμαρχο προλόγισε και υποδέχθηκε ο πρώην Δήμαρχος Μ. Παναγίας Γιάννης Μητροφάνης, ο οποίος απάντησε στις κατηγορίες που του αποδίδει ο αντίπαλος συνδυασμός περί χρεών κατά τη διάρκεια της θητείας του, λέγοντας ότι όχι μόνο ξεχρέωσε όλα τα νόμιμα χρέη της προηγούμενης δημοτικής Αρχής αλλά και παρέδωσε στην παρούσα δημοτική αρχή και πλεόνασμα.

Το πρόγραμμα των ομιλιών του κ. Μίχου ολοκληρώνεται με την ομιλία στην Αρναία σήμερα και αύριο (16.05) στην Ιερισσό.

mixos pan2

επιστροφή στην κορυφή